Primer Equip 3-0 UE Alella 2013

11.03.2018 08:22

IMPARABLES!

El Primer Equip es treu de sobre a un dels rivals més complicats de la lliga i ho fa amb solvència. Triomf clar en front un Alella que poc ha pogut fer davant el gran estat de forma dels nostres.

Un dels jugadors que millor està és Dani Rodríguez: després de dos hattricks consecutius, en aquesta ocasió el jugador verd i blanc ha marcat un doblet a l’inici del matx. El primer dels gols (1-0) definint perfecte una centrada de Gisbert, el segon ha estat un gol de murri aprofitant una errada dels visitants en sortida de pilota (2-0). Abans del descans el domini es s’ha traduït en un nou gol: Xavi Petit ha transformat un penal per posar el 3-0 en el marcador i deixar gairebé sentenciat el partit.

A la represa, moltes aturades i més d’un ensurt després d’algunes jugades dures dels alellencs. Al final ni uns ni altres han estat capaços de marcar cap gol a la segona part i el resultat s’ha quedat amb el 3-0 favorable als verd i blancs. La setmana vinent els de Miki Corominas tenen jornada descans, aquesta setmana qui ha descansat és un AtMasnou que dorm provisionalment a una distància virtual de +12punts respecte els nostres.