PRIMER EQUIP 15-16

08.07.2015 23:26

EL PRIMER EQUIP 15-16 COMENÇA A AGAFAR FORMA...

Amb la base de la plantilla dels campions. Així és com ja ha estat treballant i com començarà a treballar el nou entrenador del Primer Equip, Bruno Novkovic. El nou mister començarà a fer suar als nostres a partir de mitjans d'agost. La data concreta està encara per determinar però és més que probable que sigui el dilluns 17 d'agost. Des de llavors i fins al 6 de setembre: 3 setmanes per endavant per treballar i preparar el debut al grup 4 de la 3a Catalana. Un debut que serà rebent a Vallmorena a un altre campió de lliga: la Fundació Grama. 

 

El Calendari

El carrussel de partits de la pretemporada del Primer Equip encara està pendent de ser tancat, però ja podem avançar que els de Bruno Novkovic disputaran habitualment 2 partits setmanals. 

 

Els partits programats per aquesta pretemporada són els següents:

  • CE VILASSAR - CF PALAUTORDERA (3Cat)

 dissabte 22 d'agost (horari i lloc pendent de tancar)

 

  • CE VILASSAR - UD MATARONESA (2Cat)

 diumenge 23 d'agost a les 18'00h (Mpal de Vallmorena)

 

  • CE VILASSAR - CF CALDES DE MONTBUI (Preferent Juvenil)

dimecres 26 d'agost a les 20'30h (Caldes de Montbui)

 

  • CE VILASSAR - Rival per confirmar

 dissabte 29 d'agost

 

  • CE VILASSAR  - FC DEPORTIVO LLOBREGAT (4Cat)

 diumenge 30 d'agost al Mpal de Vallmorena (horari pendent de tancar)

 

Durant les properes setmanes acabarem de concretar definitivament els rivals pendents, horaris i camps d' aquest breu però intens calendari de pretemporada del Primer Equip. Un calendari de pretemporada que just finalitzarà amb l'inici de la competició: el diumenge 6 de setembre.

 

Debut davant un gran rival

El diumenge 6 de setembre ja és una data marcada en el calendari pels nostres jugadors del Primer Equip. Serà el dia del debut a la 3a catalana després del preuat ascens aconseguit en l'anterior campanya. El debut, però, no serà davant d'un rival qualsevol: el debut serà davant d'un equip que també puja de categoria i que aspira a seguir acumulant ascensos rere ascensos (s'està reforçant com bé apunten al seu web). Es tracta de la Fundació Grama. Un equip ideat per acabar estant a categories superiors com la 1a Catalana o, fins i tot, la 3a Divisió. 

Per tant, doncs, serà un debut molt exigent. I més tenint en compte que els de Santa Coloma van tancar una temporada impecable l'any passat: on només es van deixar 5 punts (una derrota i un empat) i on va aconseguir marcar fins a 131 gols i només en van encaixar 15. Uns números que els van convertir en un dels primers equips campions de lliga a tota Catalunya. Una dada curiosa: no van deixar-se cap punt lluny del seu camp!

 

Calendari i rivals a 3cat

Després de rebre a la Fundació Grama, els nostres es desplaçaran força lluny, fins al camp del Poble Nou 2000 (Pineda de Mar). Del calendari destaca, d'entre d'altres, el fet de recuperar el derbi entre els Primers Equips de Vilassar i Cabrils: el primer partit es es disputarà a la jornada 15 de lliga, el 20 de desembre i a territori cabrilenc. La temporada comença el 6 de setembre i no finalitza fins al 29 de maig del 2016.

Els rivals en lliga seran els següents: Pineda de Mar, Singuerlín, Canyelles B, Liverpool, Arenys de Mar, Premià de Dalt, Cabrera, Empenta, Districte 030, Cabrils, Turó de la Peira, Argentona, Llavaneres, Pla d'en Boet, Poble Nou 2000, Fundació Esportiva Grama i Alella.

 

En aquest enllaç us podeu descarregar el calendari de la temporada 15-16

 

PRIMERA JORNADA 3CAT 4

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu web gratisWebnode