Prèvia - III TORNEIG FBASE

06.06.2015 01:57

EL CAP DE SETMANA DEL 13-14 DE JUNY: 

III EDICIÓ TORNEIG FBASE DE VILASSAR DE DALT!

  • En categories f7: Escola, Prebenjamí, Benjamí i Aleví
  • Amb la participació de clubs referents com Barça, Espanyol, Sabadell, Damm, etc.
  • Al Mpal de Vallmorena: més de 90 equips, bon futbol, gran ambient i moltes activitats!

 

Ja el tornem a tenir aquí! En aquesta ocasió es tractarà ja de la tercera edició, del tercer any consecutiu en què el Centre Esportiu Vilassar organitza un Torneig que s'està convertint en referència al Maresme. En el seu primer any va sorprendre la gran organització i el novedós format de competició, en el segon any es va duplicar l'activitat i es va tenir torneig durant dues setmanes. Ara, en aquesta ocasió podem dir que tornaran a haver-hi novetats i que el Torneig tornarà a superar-se. Una de les novetats més importants és que aquesta III Edició del Torneig de Futbol Base de Vilassar de Dalt comptarà amb la presència de grans i de històrics del futbolcat: Barça, Espanyol, Damm, Sant Gabriel, Sabadell, Terrassa, Hospitalet, Europa, Cornellà, etc. 

Algún d'ells ja han participat en les anteriors edicions.. Però en aquesta ocasió podem dir que dos grans com Espanyol i Barça acompanyaran a tot un conjunt de clubs participants de molt nivell. En total hi haurà 30 clubs participants! Una xifra que ens portarà a Vallmorena fins a 90 equips diferents! El què suposarà veure sobre la gespa de Vallmorena més de 126 partits de futbol en els quals hi jugaran més de 1.100 jugadors! Unes xifres reament impressionants!

 

Bon futbol, bon ambient, bona organització

Tots els clubs que han passat per Vallmorena per disputar el Torneig de Futbol Base del CEV sempre s'han endut molt bones impressions, sempre ens han fet arribar una opinió molt positiva. Sensacions especials en un Torneig on el bon futbol (amb clubs que tenen molta solera al futbolcat) comparteix protagonisme amb el bon ambient i una gran organització. 

Zona de Village i paradetes, zona d'inflables i zona d'oci, servei especial de bar, servei de fotografia i entrevistes, música i megafonia constant, premis i lots per jugadors i acompanyants, etc. Tot plegat, amb la companyia de tota una organització que vetlla pel bon funcionament i que vetlla per fer sentir a tothom com si estigués a casa seva.

 

Esperem que tothom gaudeixi d'aquesta nova edició! Us esperem al Municipal!

 

A continuació: cartell del Torneig i horaris.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode