PREVIA CEVILASSAR - CEEUROPA

07.08.2012 11:15

Aquest dimecres 8 d’agost a les 19'30h (Municipal Vallmorena)

TENIM UNA CITA HISTÒRICA AMB LA COPA CATALUNYA

 

  • CEVILASSAR – CE EUROPAEliminatòria a partit únic de la 2a Fase de Copa Catalunya 

Per primer cop en la història el Centre Esportiu Vilassar disputarà una eliminatòria de 2a Fase de la Copa Catalunya. I ho farà aquest proper dimecres, 8 d'agost, davant un dels clubs amb més solera del futbol català: el CE Europa.

Pels vilassarencs la visita dels escapulats suposarà el segon partit de pretemporada d'un curs en què s'estrenarà, també per primer cop, en la categoria de la Primera Catalana. Recordem que els de Toni F.Corominas es van imposar dissabte passat al Mataró Juvenils DH per un clar 4-0.  En el cas dels graciencs, que seguiran militant a la 3ª divisió en aquest curs, aquesta eliminatòria de Copa serà el seu tercer encontre de pretemporada. Els de Pedro Dólera van perdre al camp del Sants (1-0) però van reaccionar al dia següent guanyant, per la mínima, al camp del Taradell (0-1).

Per aquest partit el cos tècnic vilassarenc podrà comptar amb gairebé tots els seus efectius ja que tots ells s’estant trobant força còmodes i no estant tenint problemes físics importants en aquests inicis de la pretemporada. Tant sols es patiran les baixes ja sabudes de Roger Viladomiu (una baixa sensible, ja que iniciarà en breus la pretemporada), Robert de La Peña i Raul González (tots dos en procés de recuperació de les seves respectives lesions) i, finalment, també Joan Vives (que només s’està entrenant amb l’equip i que abandonarà la disciplina del conjunt maresmenc al setembre). A tot això l'esquadra vilassarenca recuperarà a Ruben Salvador: l'ex precisament de l'Europa no va poder estar present en el darrer encontre davant el conjunt mataroní però sí que podrà estar disponible per aquesta elimintaròria de Copa.

El tècnic del CEV, Toni F.Corominas, ja va assegurar després de la victòria davant el Mataró que el partit amb l’Europa serà una eliminatòria que valdrà la pena venir-la a viure en directe. L’entrenador, tot i ser conscient que es tracta del 2n partit de pretemporada i que al davant hi ha tot un Europa de 3a divisió, creu "que pot passar de tot" i que el seu equip "sempre té opcions" si juga com ha de jugar (amb un estil de joc de clar atac i possessió de pilota). 

Així mateix Corominas està segur que competiran al màxim i amb tota la il·lusió del món per intentar passar a la següent ronda. De sortir vencedors els vilassarencs es veurien les cares, ni més ni menys que, amb l’Hospitalet (2a divisió B).

Per aquest encontre l’entitat verd i blanca s’ha intentat moure al màxim per tal de poder gaudir d’una bona entrada al Municipal de Vallmorena: cartells per tot el poble i una constant actualització del web i les xarxes socials han estat la base d’aquesta propaganda al voltant de la eliminatòria. Un partit que, fins i tot, ha estat inmers dins l'agenda d'actes del mes d'agost que destaca l'Ajuntament de Vilassar de Dalt.

Així doncs, i després de veure que en l’anterior partit davant el Mataró les grades ja es van omplir bastant, s’espera una bona afluència de públic al Municipal per tal de viure en directe un dels encontres més especials en la història del club verd i blanc.

 

LLISTA DE CONVOCATS DEL CEVILASSAR: no definida fins a darrera hora

Àrbitre del Partit: Nicolas Horna Díez

Hora: 19'30h

Estadi: Municipal Vallmorena (Vilassar de Dalt)

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode