PRESENTACIO EQUIPS TEMPORADA 12/13

19.09.2012 13:14

DIVENDRES 28: PRESENTACIÓ D'EQUIPS 2012/2013

  • El vespre del divendres 28 de setembre es realitzarà la Presentació en un horari inèdit
  • Fins a 27 equips seran presentats per aquesta nova temporada 12/13
  • Sessió fotogràfica, presentació diferent, parlaments i sorpreses.
  • JUGADORS CONVOCATS A LES 18'30H. INICI PRESENTACIÓ: 20'00H

Això ja comença a agafar forma... Tornem a encarar una nova temporada. I aquest curs 2012-2013 el volem obrir amb una presentació d'equips diferent; igual d'històrica que la de l'any passat (perquè seguim comptant amb una xifra récord de jugadors i equips), però diferent. És per això que la típica posada en escena de tots els conjunts deixarà de ser en una tradicional matinal. Aquest any realitzarem la Presentació Oficial dels Equips del Centre Esportiu Vilassar un divendres al vespre-nit. En concret: el proper divendres 28 de setembre a partir de les 20'00h. Aquest canvi d'horari i dia (normalment es feia en cap de setmana) és deu a voler trencar amb allò tradicional i també a motius de logística: i és que emprenya molt haver de modificar infinits horaris de tots els partits del nostre futbol base.

En el sentit de Presentació "novedosa" hem d'afegir que el esdevenir de la mateixa gaudirà tant de parts ja conegudes com de parts totalment desconegudes. Les ja conegudes són les de:

*Realització de les fotografies dels equips

*Fotografia general de tots els equips conjuntament

*Parlaments de diferents membres del club

Aquestes són les tres parts "ja conegudes" i que normalment es duen a terme durant una Presentació d'Equips. A aquestes tres li haurem d'afegir el factor sorpresa. I és que un cop s'hagi realitzat la sessió fotogràfica de tots els equips es donarà pas al corpus de la Presentació de tots els conjunts verd i blancs. En el "com" es farà aquest acte serà en el què mantindrem la incògnita. Us podem assegurar que serà una manera de presentar ben diferent a la de tots els anys (dins els recursos de què es gaudeix). 

En definitiva una Presentació d'Equips 2012-2013 en la qual podrem descobrir totes les cares amb les quals compartirem un curs que, de ben segur, ens regalarà grans moments. Des de l'Escoleta Petita, que debuta en el món de la pilota i el futbol; fins al Primer Equip, que aquest any està debutant històricament a la Primera Catalana: tots i cadascun dels equips que formen part de la família verd i blanca estaran presents en aquest acte d'inici de temporada.

Recordem: DIVENDRES 28 DE SETEMBRE, A PARTIR DE LES 20'00H AL MUNICIPAL DE VALLMORENA.

IMPORTANT: Els jugadors estaran convocats a les 18'30h per realitzar, amb temps suficient, les sessions fotogràfiques pertinents. La presentació donarà inici al voltant de les 20'00h.

 

Aquí us adjuntem el Comunicat que se li ha fet arribar totes i cadascuna de les famílies dels jugadors del Centre Esportiu Vilassar:

Estimat pare/mare,

Un any més estem a punt de començar les competicions.

En aquestes setmanes entrenadors i coordinadors estan treballant en la confecció dels equips que ens han de representar durant la temporada 2012-2013, i volem presentar-vos aquests equips del Centre Esportiu Vilassar, que seran els protagonistes en les setmanes vinents.

Aquesta presentació ha de ser una festa de tots i per això necessitem de la vostra participació, mares, pares i jugadors.

Que hi siguin tots els jugadors es molt important. Per això us convoquem el proper divendres 28 de Setembre a les 20.00 al camp Municipal de Vallmorena. Els jugadors queden convocats a les 18:30 al camp per fer les fotografies dels equips i a les 20:00 la presentació de tots ells. Hauran de venir vestits amb la roba oficial de partit.

Es obligatòria l'assistència de tots els jugadors.

Us hi esperem a tots