Presentació 2014-2015

26.10.2014 22:54

ESPECTACULAR I EMOTIVA!

  • El Centre Esportiu Vilassar presenta els seus equips per aquesta 14-15 amb un sorprenent inici d’acte, un emotiu homenatge al Francesc Balaguer i uns espectaculars focs artificials.

Semblava impossible tornar a sorprendre, però novament la família del Centre Esportiu Vilassar va aconseguir donar un toc diferencial a la seva Presentació de Temporada. Els equips que formen el club en aquest curs 2014-2015 es van donar a conèixer en un escenari diferent: un Presentació vestida d’espectacularitat (amb un inici trepidant i amb focs articificials per tancar) i també un escenari farcit d’emotivitat, sobretot gràcies a l’homenatge al Francesc Balaguer.

 

Un inici enèrgic

Sota la posta de Sol es realitzava la fotografia de tots els jugadors i entrenadors que formen part del CEV en aquest curs. A continuació i amb tots els familiars ja poblant la grada es donava pas a l’inici de la Presentació.

Les inicials del nom del club, CEV, estaven dibuixades amb més de 300 pilotes al mig del camp. Unes pilotes que amb el so de la música anirien sent recollides per tots els jugadors del club: des dels Juvenils fins a una Escoleta acompanyada dels jugadors del Primer Equip. Amb tots els equips col·locats als marges del camp les pilotes de cop i volta sortirien volant: tots i cadascun dels jugadors xutaven les pilotes a l’aire en el què era un moment realment espectacular. A aquest reguitzell de pilotes li va acompanyar una cascada de globus verd i blancs que queien de dalt de la grada cap al camp.

 

Presentació dels equips

Amb aquest enèrgic inici es donava el tret de sortida a la Presentació 2014-2015. A continuació, moment per presentar a tots els nostres equips. Amb el Josep López a la megafonia i amb un constant fil musical es van anar presentant tots els equips. Una frase que descrivia a tots els conjunts i especial esment al cos tècnic de cadascun d’ells. Els darrers en ser presentats: l’Escoleta, els més petits van anar acompanyats en tot moment dels nostres jugadors del Primer Equip.

Emotiu homenatge

Un cop presentats tots els equips es va donar pas a un dels moments més emotius de la Presentació: l’homenatge al Francesc Balaguer. Amb un audio, inspirat en una entrevista concedida al Fora de Joc, s’aconseguia poder recordar la figura del Francesc. 

 

 

Durant aquells instants el seu equip de treball mostraria una pancarta en què es llegia “Còrner Balaguer. Gràcies Francesc”.

 Al finalitzar l’homenatge el President del CEVilassar, Xavier Boldú, feia entrega d’una samarreta del CEV a la dona del Francesc, la Pilar. Una Pilar que, emocionada, es posava la samarreta entremig de molts aplaudiments.

 

El discurs de Xavier Boldú

El President del club, Xavier Boldú, va realitzar el tradicional discurs d’inici de temporada cap al tram final de la Presentació. De les seves paraules va destacar el fet de donar molta importància a la figura dels entrenadors i dels pares i la influència que tenen aquests en els seus jugadors i fills (en la formació, el companyerisme, el respecte cap a contraris, àrbitres...). 

Així mateix Xavier Boldú va tenir paraules també molt agraïdes i emotives cap al propi Francesc Balaguer (i la seva família) i finalment va desitjar a tothom una feliç temporada al Centre Esportiu Vilassar.

 

I va esclatar la sorpresa...

La Presentació ja es donava gairebé per acabada quan de cop i volta es van tancar totes les llums de Vallmorena. Sota la foscor un fil musical i una sorpresa: traca final de petards i focs artificials

Amb el cel il·luminat tots els presents van observar amb cares de sorpresa i il·lusió uns focs artificials certament espectaculars i gens esperats.

 

Agraïment especial

Des del CE Vilassar volem agrair a tots els qui han fet possible que aquesta Presentació tant especial hagi estat novament possible. Agraïment especial a tots els col·laboradors (Directiva, Coordinació, entrenadors, pares, mares...) que han contribuït en el muntatge de l’acte (amb els globus, la zona d’inflables, els focs artificials...).

A tot això també agrair la presència de Antonio Carnicero (delegació del Maresme de la FCF) i la col·laboració dels assistents amb Càrites Vilassar de Dalt.

I finalment un darrer i molt especial agraïment a la família Balaguer: gràcies a tots els familiars del Francesc que van estar presents a Vallmorena aquesta tarda de diumenge.

 

A la resta de família verd i blanca, de nou, 

mil gràcies per seguir formant part del CE Vilassar una temporada més! 

 

 

  • FOTOGRAFIES DE LA PRESENTACIÓ

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode