Prebenjamí 'D' - Torneig Social Cerdanyola

05.04.2015 13:49

EL PREBENJAMÍ 'D' SOTSCAMPIÓ

AL "II TORNEIG SOCIAL" DEL CERDANYOLA!

El Prebenjamí ‘D’ era l’únic equip del Centre Esportiu Vilassar que no s’havia agafat vacances per Setmana Santa. I és que els nostres petits participaven aquest passat dissabte a la II edició del Torneig Social del Cerdanyola Mataró i ho feien arribant fins a la gran final.

 

Una primera fase sensacional

El primer partit es va guanyar 3-0 en front els Molinos, el mateix resultat amb el qual també s’acabaria guanyant als amfitrions del torneig, el Cerdanyola de Mataró. Amb 6 punts, els nostres prebenjamins es jugaven un lloc a les semifinals davant d’un Mataró que també havia guanyat els seus partits. Malgrat caure davant del conjunt groc i negre (per un clar 4-0) els nostres es classificarien per les semifinals com a millors segons de grup.

 

Semifinals, penals i a la final

 Coses del destí, el rival a les semifinals seria novament el Mataró, equip amb el què s’havia perdut anteriorment per un clar 4-0. En aquesta ocasió però, amb la lliçó apresa de l’anterior derrota, el partit estaria molt més igualat i, de fet, no es decidiria res fins a la tanda de penals després d’arribar al final amb el 0-0 al marcador. Una tanda de penals on els nostres van estar més encertats i on van aconseguir el il·lusionant passi a la final.

 

Final davant la Llàntia

Si ja havia estat complicada la semifinal, més ho seria la final, ja que al davant hi hauria un equip potent i de segon any: la Llàntia. Davant els mataronins els nostres van donar la cara en tot moment i fins i tot van tenir opcions per contrarestar el 1-0 inicial però va faltar encert per posar l’empat. Després de perdonar arribaria el gol que deixava encarrilada la final: el 2-0 pels mataronins. Això sí,  cap al tram final la insistència dels nostres petits els portaria a retallar distàncies i posarien emoció en el marcador marcant el 2-1. Resultat, però, que no es mouria i que, per tant, li acabava donant el torneig a la Llàntia.

 

Una gran experiència

Segons ens expliquen els entrenadors del Prebenjamí ‘D’ que van ser presents al Torneig (Marc Delgado, Aitor Fernández i David López) l’experiència al camp del Cerdanyola va ser molt enriquidora i els nostres petits van acabar molt contents un Torneig en el qual no només van acabar al pòdium (sotscampions) sinó que també un Torneig on van mostrar una gran imatge.

 

Crònica i imatges cedides per Aitor Fernández

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode