PREBENJAMÍ 'B' 5 - 4 Arenys de Mar

26.01.2011 17:51

Espectacular, emocionant i èpica remuntada del Vilassar!

Els petits jugadors del Vilassar de Dalt van fer el seu millor partit de la temporada, més enllà del marcador final. Des d'un bon inici, el joc dels locals va ser excel·lent, demostrant que el seu procés d'aprenentatge està donant els seus fruits. Es va poder comprobar com la col·locació dels jugadors es cada vegada millor al terreny de joc i com comencen a entendre i posar en pràctica els conceptes que es treballen als entrenaments, sobre tot referits al joc col·lectiu, com la passada i el desmarcatge.

El desenvolupament del matx va ser el següent: tot i tenir més ocasions de gol que l'Arenys, els visitants van fer dos gols abans del descans. A la represa, van fer el tercer i semblava que seria impossible donar la volta al partit. Al tercer quart va arribar el primer gol local però poc després l'Arenys va fer el dos a quatre. Finalment, a un últim quart increíble, el Vilassar va aconseguir la èpica remuntada que deixava el marcador final en 5-4.

Com a darrer detall, ressaltar la gran felicitat i joia viscuda per tots els presents al finalitzar el matx, tant entrenadors, pares com, per sobre de tot, els propis nens.