PREBENJAMÍ 'A' 0 - 7 UE Vilassar de Mar

22.02.2011 11:58

El Vilassar de Mar aconsegueix un victòria incontestable 

El partit  es va veure molt condicionat per la gran diferència de qualitat tècnica entre un equip i altre. Unes diferències que, malahoradament pels nostres, saltaven a la vista.

Es va començar bé el partit ja que els nens entrenats per Joan Vives van imprimir un bon nivell d’intensitat. Malgrat aquestes ganes i aquesta intenció d’anar a per totes, els nostres no van saber aguantar la pressió dels visitants i van començar a encaixar gols, molts d’ells, per culpa d’errors de concentració. A aquests errors de concentració cal afegir-hi una sortida de pilota defectuosa, una manera de jugar pel terra a la que estem acostumats a realitzar de manera correcte i que en aquest matx no es va aplicar amb encert. El Vilassar de Mar, després de ressituar-se en el terreny de joc, es va fer amb el control total del partit fent que els nostres només poguessin treballar aspectes de caire defensiu.

 Hem de seguir amb la mateixa mentalitat de sempre, treballar amb bona actitud i concentració i a partir d'aquí millorarem.