Prèvia CE VILASSAR - CE JÚPITER

10.01.2014 15:37

CEVILASSAR - JÚPITER, PLAT FORT EN EL RETORN!

 
David Casany - El Primer Equip s'enfronta aquest diumenge 12 de gener al CE Júpiter al Municipal de Vallmorena (12'00h). Davant els gris-granes els de Pedro Quijada intentaran sumar la seva segona victòria consecutiva com a locals, un fet que encara mai s'ha donat en el què portem de temporada. De la darrera victòria ja fa molt de temps: va ser l'1 de desembre del 2013, a casa i en front de la Unificació Llefià. Abans d'arribar a l'aturada nadalenca els verd i blancs queien a Montcada (1-0) i aconseguien sumar al Municipal de Farners (0-0).
 
El partit davant el Júpiter es podrà seguir a través de Ràdio Vilassar de Dalt, el canal de Twitter @cev_endirecte i també mitjançant La Xarxa Ràdio.
 
 
 
Inici de 2014 amb bones sensacions
 
Els nostres a hores d'ara són onzens a la taula classificatòria, amb 17 punts, un punt per sobre d'una zona de descens que està molt igualada (amb molts equips implicats).
 
A tot això afegirem que en la temporada anterior, amb Toni F.Corominas a la banqueta, el Primer Equip es trobava també en una situació similar: amb 15 punts , això sí, després d'encadenar 3 victòries consecutives que ens feien agafar aire i començar a veure la zona de salvació més a prop.
 
Així doncs i tenint en compte tots els factors que s'han donat en aquesta nova campanya (amb la necessitat de reformular un nou equip, amb pressupost zero, amb plantilla molt jove i dispersa, i amb nous equips ascendits a 1cat1 molt més potents) podem afirmar que encetem el 2014 amb molt bones sensacions i satisfets amb la meitat de camí recorregut amb Pedro Quijada i Edu Reyes. Això sí, com apuntem, només portem la meitat de camí recorregut i ens espera una segona part de la temporada en la qual s'haurà de seguir sumant amb aquest ritme per tornar a assolir la desitjada salvació. I aquesta segona part de la temporada comença aquest diumenge amb la visita del Júpiter a Vallmorena i amb la possibilitat d'encadenar dues victòries consecutives com a locals.
 
 
El Júpiter viu una altra lliga
 
En el seu cas els barcelonins estan immersos en plena lluita per ascendir de categoria: 4ts classificats i a tant sols 4 punts de la segona posició, una plaça que ocupa a hores d'ara el Girona 'B'. Lluny de la Verneda el Júpiter tant sols ha perdut en una ocasió (2-0 al camp del Granollers). Així doncs, al davant hi tindrem un dels rivals més complicats de la Primera Catalana i un dels equips que, després de descendir de 3a Divisió, no té un altre objectiu que no sigui el de tornar a pujar. A tot això apuntarem que en les seves files hi tenen al màxim golejador de la categoria: Elhadji Bandeh (amb 10 gols en 15 partits).
 
 
 
LA CURIOSITAT
En l'equip gris-grana hi juga un ex-CEVilassar: Makaay. Alex Torremorell va fitxar pel conjunt barceloní aquest passat estiu després de realitzar una segona volta molt profitosa com a verd i blanc, i després de deixar grans detalls de qualitat  demostant ser un dels jugador més ràpids i habilidosos de la categoria. D'aquesta manera, com ja ha passat amb d'altres jugadors, tornarem a reviure un enfrontament amb un ex- de la casa. 
 
 
 
COMPARATIVA DELS DOS EQUIPS

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode