PRÈVIA CE VILASSAR - AVIÀ

22.02.2013 14:34

L’AVIÀ: UN OS DUR PER ACONSEGUIR LA 4TA CONSECUTIVA A CASA

 

Aquest diumenge dues dinàmiques clarament contraposades es veuran les cares al Mpal de Vallmorena: parlem del nostre Primer Equip i parlem també de la Unió Esportiva Avià. El partit entre dos equips que venen de tenir resultats molt diferents, uns més positius i d'altres més negatius, es disputarà aquest proper diumenge 24 de febrer a les 12'00h. Com ja és habitual el partit es podrà seguir al canal @cev_endirecte (twitter), i a través de les emissores: Ràdio Vilassar de Dalt (97.4FM), La Xarxa Ràdio i Ràdio Marca Barcelona.

 

L'Avià no arriba en el seu millor moment

Els visitants venen de perdre en un partit boig davant l'equip més en forma, a hores d’ara, d'aquest Grup1 de la Primera Catalana: l'Horta. Davant els barcelonins l'Avià va acabar caient, a la seva pròpia casa, per 3 gols a 4. Una derrota que s'afegeix a tota una sèrie de mals resultats força consecutius que han propiciat que els del berguedà, que durant la primera volta van arribar a ser un equip líder i molt sòlid,  hagin patit una lleugera davallada en termes classificatoris i segur que, també, anímics. A hores d'ara el conjunt blanc i blau, després de només haver sumat 3 punts (3 empats) dels darrers 27 disputats, es troba en la quarta posició de la taula i s'ha allunyat moltíssim de l'equip amb el qual va lluitar durant forces jornades pel liderat d'aquest grup: el Cerdanyola (ara els vallesans disten a 13 punts). A tot això és curiós veure com equips de la part baixa li han complicat la vida en aquest tram en què ha perdut punts: sense anar més lluny San Cristóbal (a Avià) i Sant Quirze van aconseguir doblegar als berguedans per un contundent 4-1.

 

El millor moment de la temporada pel CEV

En quan al Centre Esportiu Vilassar estem davant del millor moment de la temporada d’aquest equip: havent aconseguit 19 punts dels darrers 24 en joc. Tant sols a Mollet (derrota 1-0) i a Guíxols (empat 3-3) és on el CEV s’hi ha deixat algun punt en les últimes jornades. Com a locals només es coneix la victòria des d’aquell triomf davant La Jonquera: superant als gironins i després passant per sobre del Ripollet i el Sant Cugat. Aquesta bona dinàmica dels de Toni F.Corominas com a locals s’ha ajudat també de bons resultats com a visitants: aconseguint aquella primera victòria a Masnou (clau en l’esdevenir del què està passant), guanyant 3 punts a Lloret, a res de guanyar a Guíxols (els locals van empatar en temps afegit), perdent per la mínima a Mollet i aconseguint una victòria de prestigi a Can Peixauet el darrer cap de setmana.

Per tant, bons resultats i bones sensacions que li estan fent remuntar posicions en la taula i que el situen en la 10a posició de la taula: a 6 punts del propi Avià i 3 per sobre d’una zona de descens igualadíssima.

 

EL PRECEDENT: 0-0 AL MPAL D'AVIÀ

En el partit d’anada es va veure a un CEV al nivell de poques ocasions i que va lluitar de tú a tú davant un Avià que en aquell moment de la temporada estava en un bon estat de forma (el partit es va aplaçar pel temporal i es va jugar més endavant, quan l’Avià ja havia acumulat encara més bons resultats). Al final es va empatar 0-0, fruit de la igualtat entre tots dos equips. Accedir a COMPARATIVA ENTRE ELS DOS EQUIPS.

Així doncs, s’espera veure un gran partit al Municipal de Vallmorena. Noranta minuts per gaudir d’un Centre Esportiu Vilassar “enratxat” i per també veure com l’Avià intenta reprendre el vol i capgirar la dinàmica negativa en la què està immers.

Tant de bo poguem viure la que seria 4ta victòria consecutiva del CEV com a local!!!!

Us esperem a tots al Mpal de Vallmorena!!!!!!

 

 

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode