PRÈVIA CAP DE SETMANA 9-10 MARÇ

07.03.2013 15:51

SALVACIÓ I AMBICIÓ: INGREDIENTS D'UN GRAN CAP DE SETMANA

Amb l’arribada del mes de març comencem a encetar el tram final de la temporada i per tant ja es comencen a viure partits de caire més decisiu en moltes de les categories competitives del Centre Esportiu Vilassar. Aquest cap de setmana viurem una d’aquelles jornades què a la postre podríem considerar com “jornada clau” per a molts dels nostres equips.  Tant en sèniors com en futbol base, aquests 9 i 10 de març autèntiques primeres finals de la temporada.

 

Al Mpal Vallmorena

  • Infantil 'A' - CE Premià de Mar (dissabte 9'15h)
  • Aleví 'C' - Jábac Terrassa (dissabte 10'45h)
  • Primer Equip - EC Granollers (diumenge 12'00h)
  • Juvenil 'A' - Unif. Sta. Perpètua (diumenge 16'00h)

 

 A aquestes alçades mai hauríem de catalogar com a “final” un partit però el cert és que les circumstàncies en què s’arriba a aquest tram de la temporada fan que sumar en aquests encontres sigui un pas endavant en els objectius dels diferents conjunts verd i blancs. I dins el Centre Esportiu Vilassar hi ha 4 equips que a principi de campanya es van plantejar un objectiu en comú: mantenir la categoria. Estem parlant de l’Aleví C, l'Infantil ‘A’, el Juvenil ‘A’ i el Primer Equip. Uns equips que, al llarg d'aquesta temporada han comptat amb algunes bones ratxes de resultats que els han fet pensar en objectius que van més enllà de la salvació: sobretot en el cas del Juvenil 'A' (a la primera volta) o el Primer Equip (ara). L'exigència, però, de les seves categories fa que a aquestes alçades, l'objectiu marcat entre cella i cella sigui el de la permanència.

 

CEVILASSAR vs Granollers: un partit per canviar d’objectiu.

 En aquest cas la bona ratxa de resultats convida a anar canviant d’objectiu i a voler aspirar a alguna cosa més; però el cert és que el descens resta encara a prop i els de Toni F.Corominas no poden frenar i han de seguir sumant punts per deixar definitivament enrere la zona vermella de la taula. I per aconseguir-ho el primer pas s’ha de donar aquest diumenge a les 12'00h: rebent la interessant visita d’un EC Granollers que a hores d’ara obre la zona de descens (a 5 punts nostres i amb un partit menys).

Per tant, de guanyar davant els vallesans, el Primer Equip del Centre Esportiu Vilassar es distanciaria a 8 punts d’aquest rival i podria, pas a pas, començar a respirar aires d’objectius més ambiciosos. Cal apuntar que d'aconseguir els tres punts en front del Granollers, els vilassarencs aconseguirien una 5a victòria consecutiva com a locals que faria de Vallmorena, ja de totes totes, un autèntic fortí. Recordem que a la primera volta el CEV va caure derrotat per la mínima al camp del Granollers (2-1). A aquest partit tots dos equips arriben en dinàmiques ben diferents a les de la 1a volta i els números conviden a ser més optimistes que en aquell primer assalt (veure comparativa dels dos equips).

 

Infantil ‘A’ i  Juvenil ‘A’ han de retrobar-se amb la victòria a Vallmorena

Recuperant els dos casos del futbol base, hem de remarcar que tant Infantil ‘A’ com Juvenil ‘A’ juguen aquest proper cap de setmana partits de caire vital per al seu futur en la categoria. Aconseguir la victòria en els partits d'aquesta jornada no només ajudaria en termes classificatoris, sinó que seria una empenta de moral per encarar el tram decisiu de la temporada amb energia i sensacions positives.

 Els infantils de Sergi González rebran la visita d’un CE Premià de Mar que està situat per sota nostre (a 6 punts). Recordem que davant el Premià l’Infantil va engegar una ratxa de victòries realment espectacular: amb 6 triomfs consecutius (restant-ne els tres punts aconseguits en front un Rocafonda que s’ha retirat). Això sí, a partir de llavors ja no s’ha tornat a aconseguir cap victòria. Així doncs, aquest dissabte a les 9'15h, gran oportunitat per retrobar-se amb el triomf i deixar enrere a un rival directe per evitar el descens. 

En quan al Juvenil ‘A’, després del meritori empat (2-2) aconseguit al camp del Gironés Sabat els de Cristian López han de retrobar-se amb una victòria a Vallmorena, un fet que no s’aconsegueix des del passat 20 de gener, dia en què es va guanyar per 4 gols a 0 al Vic Riuprimer. A partir de llavors una ratxa irregular, no és la primera de la temporada, que ens ha portat a tornar a restar a prop de la zona del descens: un espai vermell que obre la Grama, encara a 4 punts dels nostres. Però el trascendent d’aquest cap de setmana pel Juvenil ‘A’ és que es rebrà la visita (diumenge 16’00h) d’una Unificació Sta. Perpètua situada, amb dos punts menys, entre nosaltres i la zona del descens (veure comparativa entre els dos equips). 

Així doncs, de guanyar ens allunyaríem a 5 punts del conjunt vallesà  i segurament també agafaríem aire respecte a la resta d’equips de la zona baixa (ja que la jornada ho afavoreix: els de baix tenen partits entre sí o bé juguen enfront de rivals de la part alta).

 

Per últim, també en termes de “salvació”, hem d’afegir un partit important aquest cap de setmana: es tracta del què enfrontarà al nostre Aleví  ‘C’ amb el Jàbac Terrassa (Mpal Vallmorena, 10'45h). Un partit que a l'anada es va perdre clarament però que, veient la evolució dels nostres alevins, de ben segur que estarà molt més igualat en aquesta segona volta.

Apuntem que aquest Aleví, de primer any, està tenint un paper molt destacat en aquesta complicada 3a divisió d'Alevins i segueix tenint moltes possibilitats de salvar la categoria: unes possibilitats que passen, en gran part, pels propers partits (en què a la primera volta va aconseguir tirar endavant).

 

Objectius ambiciosos

I tot el contrari que aquests equips, n’hi ha d’altres que lluiten no per defensar una categoria sinó que per abandonar-la i ascendir. Estem parlant, en gran part: del Juvenil B, del Cadet ‘A’ i de l’Infantil C.

 El Juvenil ‘B’, qui en un principi hauria d’haver lluitat per la salvació, a hores d’ara lidera la taula de 1a divisió i, ja amb la permanència assegurada, ara es disposa a realitzar una segona volta semblant a la primera per seguir somiant amb un històric ascens a Preferent. Els de Pere Bascú i Pedro Quijada intentaran sumar tres punts aquest dissabte (18h) al camp del Singuerlín, tot plegat després de perdre a casa en front el Premià de Mar (0-2).

En categoria de cadets ens trobem amb un Cadet ‘A’ que juga al camp del Premià de Dalt per intentar seguir mantenint la bona ratxa de victòries que l’han reconduït a la segona posició de la taula. Pel que fa al Cadet ‘B’, que no deixa de sorprendre a propis i estranys amb el seu gran rendiment en el primer any a la categoria, rebrà la visita complicada de l’Arenys per també intentar seguir amb la dinàmica positiva de resultats).

 A aquests tres equips hi hem d’afegir el paper important d’altres equips que també aspiren a ascensos: com l’Infantil ‘C’, els Alevins A-B (tots dos liderant taules) o el Benjamí ‘B. D’aquests equips també s’esperen partits molt interessants aquest proper cap de setmana.

 

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode