Prèvia cap de setmana 6-7 d'abril

05.04.2013 00:35

UN CAP DE SETMANA PER SOMIAR

David Casany - Qui no somia no viu. I el futbol sense somnis no es viu tant intensament. De fet, al futbol base les il·lusions i els somnis formen part del dia a dia. La il·lusió és part indivisible de la formació i les ganes per anar aconseguint fites com a jugador i com a equip no es perden amb el pas dels anys. En prebenjamins, benjamins, alevins.. els somnis són directament els de cada setmana, són els somnis d’aquella nit abans del partit en què tant costa acabar conciliant la son. A mida que vas pujant de categories la il·lusió per calçar-se les botes comença a dibuixar-se en forma d’objectius més competitius. En aquest sentit, des dels més petits fins als més grans, un company de viatge que mai pot faltar és el somiar. I la intuïció ens fa pensar que  aquest proper cap de setmana  gaudirà d’unes “nits abans de partit”  farcides de somnis. Petits somnis que, sumats a tot el treball i esforç que s'està realitzant, segur que ens empenyen a restar ben a prop d’un dels màxims objectius d’aquest esport: el somriure futbolístic.

Aquest proper cap de setmana tornarem a viure autèntiques finals en el nostre futbol base. Partits molt importants en categories competitives que ens han de deixar entreveure com encararem el darrer tram de la temporada. En versió purament competitiva parlem de partits importants des de infantils fins a juvenils. Si alleugerim aquesta vessant de competició també trobarem interessants duels en categories més formatives com alevins o, fins i tot, prebenjamins.

 

El Juvenil ‘A’  té una final a Lloret

El conjunt entrenat per Cristian López s’ha apropat definitivament a la zona perillosa i ara cal tornar a agafar aire per no seguir en caiguda lliure. La visita al camp del Lloret arriba després d’uns mals resultats i en un camp on ens trobarem al davant a un rival directe i on els nostres hauran d’intentar emportar-se, sí o sí, els tres punts. El partit es jugarà dissabte a les 16’00h i es podrà seguir a través del canal @cev_endirecte.

Comparativa Lloret – Juvenil ‘A’

Classificació Juvenil ‘A’

 

Un diumenge per somiar: Juvenil B - Sabadell Nord;  Cadet ‘A’ - Cirera

Els posem en un mateix pack perquè tots dos partits els viurem l’un darrere l’altre (Juvenil B – Sabadell Nord a les 16h; i Cadet ‘A’ – Cirera a les 18h) i tots dos encontres podran ser seguits a través del canal @cev_endirecte A tot això hem de dir que estem davant una tarda de diumenge realment espectacular perquè també hi haurem d’afegir el partit que el Primer Equip jugarà al camp del Sant Quirze (diumenge 18’00h, Ràdio Vilassar de Dalt i @cev_endirecte). 

D’aquests dos equips del futbol base el primer en sortir en escena serà el Juvenil B de Pere Bascú i Pedro Quijada: un Juvenil B que rep la complicadíssima visita d’un Sabadell Nord que, malgrat unes darreres jornades més dubtoses, sempre ha estat bregant en les primeres dues places de la classificació. Recordem que el Juvenil ‘B’, dins la seva “muntanya de somnis”, entrarà al decisiu i complicat mes d’abril liderant la taula d’aquesta 1a divisió de Juvenils. 

Comparativa Juvenil ‘B’ – Sabadell Nord

Classificació Juvenil ‘B’

 

Pel que fa al Cadet ‘A’ i el seu partit en front el Cirera, ningú pot amagar que ens trobem davant d’una autèntica finalíssima. En una lliga de tres equips (Cabrera, Cirera i CEV) no està permès fallar dues vegades davant el mateix rival. A l’anada es van perdre els dos enfrontaments amb els rivals directes i les derrotes tant a Cabrera com a Cirera obligaven als nostres a guanyar els partits de tornada.

Cert és que cada cap de setmana existeix la obligació de guanyar, però cert és també que no cada cap de setmana t’enfrontes a un rival tant fort com els dos equips que lluiten amb tu per emportar-se la lliga. En aquest sentit el diumenge a les 18’00h el Cadet ‘A’ té la primera final: si se l’emporten el somni de l’ascens de categoria restaria molt més a prop.

 Comparativa Cadet ‘A’- UD Cirera 

Classificació Cadet ‘A’

 

Sant Pol - Cadet ‘B’: un desplaçament molt complicat

L’objectiu en aquest equip de primer any de cadets no és un altre que fer-se a la categoria i realitzar una bona temporada per intentar assolir objectius ambiciosos l’any vinent. Però tal i com estan les coses, al camp del Sant Pol (dissabte 14'15h) aquest Cadet B podria confirmar les seves opcions de seguir a la part alta de la taula fins al final de campanya. Tenint sempre en compte que guanyar la lliga és gairebé un impossible el conjunt de Carlos Barberán viatjarà a Sant Pol de Mar amb la intenció d’emportar-se els tres punts en una nova final que es disputarà en un camp on han caigut equips de la part alta. Així, amb aquesta mentalitat de “anar de final en final” és com aquest equip està aconseguint mantenir-se viu en una zona de la taula que no deixa de sorprendre a molts. El Cadet ‘B’, a diferència del ‘A’, no somia amb un ascens però sí que somia amb guanyar la propera final a Sant Pol.

Comparativa Sant Pol – Cadet ‘B’

Classificació Cadet ‘B’

 

L’Infantil ‘A’ es desplaça a Castellar del Vallés per tornar a sumar 3 punts

Un camp on ni el propi Castellar ha aconseguit puntuar però un estadi on a molts equips els hi ha costat suor i llàgrimes acabar-se emportant els 3 punts. El cert, però, és que els números indiquen que aquest partit ha de ser una autèntica final pel nostre Infantil ‘A’ i els de Sergi González, dins una lliga on costa molt puntuar, estan gairebé obligats a emportar-se una victòria de terres vallesanes. 

Tres punts que, d’aconseguir-se donarien aire a un Infantil ‘A’ que no coneix el triomf des de fa molts mesos (cal tenir en compte que els nostres tenen 2 partits aplaçats en front de rivals directes i això ha fet que tampoc hagin tingut més opcions de puntuar). El que està clar és que guanyar al cuer de la lliga no serà senzill i esperem que els nostres infantils donin el 100% i tornin del Mpal de Castellar del Vallés amb tres punts que significarien una clara injecció de moral per afrontar un tram final de temporada que serà molt dur, sobretot degut a la igualtat que regna en aquesta primera divisió d’infantils. El partit es disputarà dissabte a les 16'30h.

Comparativa Castellar - Infantil ‘A’

Classificació Infantil ‘A’

 

L’Infantil B rep al Sta. Susanna (0-3 a l’anada)

Després d’una bona ratxa de resultats (amb empat contra el Masnou (1-1), amb victòria per 6-1 en front el Pineda i també 0-5 a Vilassar de Mar) l’Infantil de Josué Molina i Aitor Fernández s’ha trobat amb dos rivals de la part alta de la taula i no ha aconseguit seguir sumant (malgrat els bons partits realitzats davant Cirera i Cabrils). És per aquest motiu que davant el Sta. Susanna, un equip també situat a la mateixa zona que nosaltres, els nostres infantils tornaran atenir una bona oportunitat per intentar sumar més punts. El partit es jugarà dissabte a les 16'30h.

 

Infantil ‘C’ davant Les Franqueses

Ja lluny del líder de la categoria però amb la il·lusió de seguir mantenint la segona plaça (amb 43 punts, 6 per sobre de la Penya Barcelonista de St.Celoni i a 9 punts del líder: Penya Blaugrana Roca del Vallés). Sent de primer any té molt de mèrit haver patit tant sols 3 derrotes i 1 empat a aquestes alçades del campionat i el somni d'aquest equip és seguir fent història en aquest primer curs d'infantils. El partit es juga dissabte a les 9'45h.

I en categories no tant competitives hem de destacar, d’entre d’altres, tres partits: L’Aleví A al camp del Pomar (un camp on hi va perdre la Juventus, qui lluita per la lliga amb els nostres alevins), l’Aleví C al camp de la Guineueta (partit clarament enfocat per aconseguir sumar en relació a la permanència) i el Prebenjamí A al camp del Pineda (d’aconseguir emportar-se els tres punts arribarien al partidàs de la setmana vinent igualats a punts, en la primera plaça, amb el Racing Blanenc). 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode