TORNEM A CAURE

• Un regal al primer minut (1-0) i un penal en contra al minut 70 (2-0) serien claus per encaixar una nova derrota
  • L'àrbitre del partit ens anul·lava un gol legal que hagués suposat el 1-1 en el marcador
  • El Primer Equip només suma 1 punt de 9 possibles en aquestes 3 jornades de lliga

Com ja va passar en l’anterior jornada, lluny de Vallmorena els nostres estan patint en excés i en aquesta ocasió van tornar a caure derrotats davant un rival que va creure més en la victòria. Una derrota (2-0), la patida aquest diumenge, fins i tot més clara que la de la setmana passada (2-1). Això no vol dir que el rival fos superior als nostres, ans al contrari. Però sí que és cert que tampoc tornaríem a veure a un conjunt verd i blanc mereixedor del triomf. Un regal en els primers instants del matx, ocasions de gol nostres a compte-gotes i un penal en contra al segon temps. Al voltant d’aquests tres eixos va girar un matx on el joc dur dels locals i la manca de precisió i idees en els nostres ens farien veure un partit sense historia i sense gaire jugades ben trenades.

Un minut, un gol clau

En menys d’un minut de joc ja havíem gaudit d’una claríssima ocasió de perill amb bona aturada del porter local. Però a la següent jugada viuríem un dels moments claus del partit: cessió fluixa dels nostres centrals per Nico i s’anticipa el davanter del conjunt mataroní per avançar als locals en el marcador (0-1). Una autèntica gerra d’aigua freda que pesaria molt al llarg de tot el partit.

Del primer temps destacar el “voler i no poder” per part dels nostres.  Les moltes faltes dels locals i la manca de precisió i decisió a camp contrari ens farien veure una primera meitat amb poques accions clares de perill. Per part dels nostres Dani tindria una de molt clara (aturava el porter) i també ho intentarien amb dos bons xuts Àlex Lara i Gerard Buitrago.

Els mataronins tindrien també les seves accions de perill però un novament inspirat Nico evitaria, amb dues grans aturades, que els locals agafessin distància en el marcador.

Segona part fluixa, gol mal anul·lat i penal en contra

Així és. Amb aquesta breu frase podríem descriure el què passaria durant la segona part. Una represa realment avorrida, amb jugadors cansats i sense idees clares a cap dels dos conjunts.

Però novament, com ja va passar al camp de la Florida, tristament les decisions arbitrals tornarien a ser decisives. I és que ens anul·laven un gol que era legal: pentinava Buitrago, recollia en posició correcte Saul i aquest centrava pel remat de cap de Dani. Un remat que acabava en gol però que era anul·lat per fora de joc (inexistent) de Saul Lara. Aquest gol hagués suposat posar l'empat al marcador per als de Bruno Novkovic i possiblement el matx hagués agafat un altre aire.

Poc després d’aquest gol anul·lat, i en una jugada enrevessada dins de la nostra àrea, queia un jugador local i l’àrbitre ens xiulava el tercer penal en contra (en tres jornades). Queixes verd i blanques però res a fer. Pena màxima aprofitada per uns mataronins (2-0) que pràcticament sentenciaven l’encontre.

D’aquí fins al final gairebé cap ocasió clara de perill ni per a uns ni per d’altres. Destacar el debut de dos jugadors juvenils: Gasulla (titular) i Ariza (20minuts). Tots dos van tenir un bon paper suplint les nombroses baixes amb les que està sent castigat el Primer Equip durant aquest tram inicial de temporada (amb forces jugadors lesionats).

La setmana vinent els nostres rebran la visita del Turó de la Peira al Mpal de Vallmorena. Un partit per intentar refer-se d'aquest complicat inici de lliga on només hem sumat un punt (primera jornada) i on tant sols hem pogut anotar 2 gols en 3 partits.