Pla d'en Boet 1-3 CEVilassar

29.09.2014 09:07

IL·LUSIONEN

  • Triomf dels de Jaume Bonet per 1 gol a 3 al camp del Pla d’en Boet
  • El Primer Equip suma 2 victòries en 2 partits i ja és líder
  • El Pla d’en Boet es va veure superat per un Vilassar que ja guanyava 0-2 al descans.
  • Els gols van ser obra d’Àlex Lara, Ignasi Mesa i Dani

 

Dos de dos, sis de sis, tres i tres, a casa i a fora. De moltes maneres podríem arribar a definir l’inici de lliga dels de Jaume Bonet, però possiblement la millor manera de definir aquest començament sigui la paraula “il·lusionant”. I és que després de remuntar davant el Llavaneres en el debut en lliga (2-1), aquest cap de setmana el Primer Equip aconseguia donar un cop sobre la taula al imposar-se, amb claredat (1-3) al complicat camp del Pla d’en Boet. Un triomf que situa als nostres, ja en la Jornada 2, al capdamunt de la taula classificatòria: on només verd i blancs i Rocafonda (amb  més gols en contra) han aconseguit sumar els 6 punts que fins ara s’han disputat.

 

Una primera part verd i blanca

Declaració d’intencions dels de Jaume Bonet ja en els primers instants de l’encontre: i és que Ignasi Mesa, a centrada de Dani, desaprofitava una ocasió clara per avançar als nostres en el marcador (el seu xut marxava excessivament creuat). El següent en tenir una ocasió clara de gol seria Xavi Cusidó: qui en una jugada d’estratègia definia ras i veia com la defensa allunyava el perill refusant l’esfèrica.

Així començava un partit que tindria un cert color groc en la sortida de pilota però que tindria una millor lectura de partit per part verd i blanca: amb una millor pressió, amb idees més clares i amb més aproximacions de perill. Amb el Pla d’en Boet dominant lleugerament i intentant tallar moltes jugades ràpides dels nostres va arribar un dels moments clau del partit: el gol que obria la llauna. Àlex Lara rebia la pilota a tres quarts de camp, la deixava botar i en un d’aquests bots decidia engaltar l’esfèrica per enviar-la, amb un polsim d’efecte i tocant el pal, al fons de la porteria local (0-1, min10). Així doncs, no havíem arribat ni al primer quart d’hora d’encontre i els nostres ja s’avançaven en el marcador.

La reacció local a aquest gol no va ser molt evident (ho seria més endavant) i els nostres van seguir pressionant i buscant amb insistència un segon gol abans del descans. I aquest va arribar, amb sort, però va arribar. I és que Ignasi Mesa anant a pressionar el refús del porter aconseguia tocar la pilota i, de rebot, aconseguia enviar-la al fons de la xarxa (0-2, min28).

Amb aquest resultat s’arribaria al descans però abans d’arribar-hi cal destacar que (malgrat els nostres lleugerament es relaxessin i el quadre local reaccionés) van ser precisament els nostres els qui podrien haver matat el partit abans de la mitja part: Casany picava la pilota per sobre de la defensa i Lara definia sol davant el porter però l’esfèrica marxava llepant el pal de la porteria local.

 

Reacció local, solidesa visitant

El Pla d’en Boet sortia a la segona part amb la clara intenció de remuntar el partit i, en conseqüència, deixant molts espais al darrera. Durant els primers instants de la represa els mataronins gaudirien d’un pèl més de possessió però gairebé totes les seves accions ofensives acabaven morint quan entraven a tres quarts de camp: aquí és on hem de destacar el gran paper a nivell defensiu dels de Jaume Bonet.

A tot això, i en una bona contra,  Xavi Cusidó queia i provocava una falta lateral força perillosa: Lara la picava i Casany, amb poc angle, la baixava al terra, superava al porter però sota pals aconseguien refusar l’esfèrica; per ben poc Cusidó no va marcar durant el defectuós refús dels locals.

Amb el Pla d’en Boet dominant, novament protagonisme per Cusidó: conducció perfecte, marxant de dos rivals, i passada a l’espai per a la incorporació de Ignasi Mesa que des de línia de fons centrava ras perquè Dani, que entrava a l’àrea petita com una bala, definís amb l’interior del peu dret i enviés l’esfèrica al fons de la xarxa (0-3, min59).

D’aquí fins al final, els nostres van estar ben situats al darrera i van seguir mostrant símptomes de bona seguretat defensiva: amb un mig del camp voluntariós, amb uns laterals atents, amb la parella de centrals molt activa i amb un Quim Ortega que amb molt bones intervencions ajudava a generar més confiança a l’equip.

 Això sí, aquesta solidesa defensiva es va esquerdar en una ocasió i això va servir per donar-li vida als groguets. Una errada en un refús d’una falta lateral provocava el gol de l’esperança local: la pilota quedava solta dins l’àrea i marcaven el 1-3.

Després d’encaixar aquest gol el partit es tornaria un pèl boig: amb clares ocasions pels nostres al contraatac (Gonzalo tindria dues de molt clares) i també amb aproximacions de perill constant per part dels locals. Uns locals que acabarien de donar l’empenta final quan Xavi Cusidó era expulsat per doble groga (min79). Els nostres, tot i jugar en inferioritat numèrica, van saber patir i van acabar confirmant un nou triomf a la lliga.

 

Proper rival: Iluro (diumenge 12’15h al Municipal de Vallmorena)

 

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ 4CAT5

 

MÉS FOTOGRAFIES

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu web gratisWebnode