Pedro Quijada - Entrevista sobre l'afició

31.10.2013 11:41

PEDRO QUIJADA ENCORATJA A L'AFICIÓ PEL PROPER PARTIT

  • El CEVilassar rep aquest divendres 1 de novembre a la UE Jonquera a Vallmorena
  • El tècnic del Primer Equip és conscient que el Municipal acollirà molta gent el dia de la Presentació
  • Al camp de la UE Vic va veure com la Presentació també omplia les grades en el seu partit
  • Quijada desitja que hi hagi ambient i que l'afició animi als nostres i presioni al rival

 

David Casany -  Pedro Quijada era entrevistat al Programa Fora de Joc de Ràdio Vilassar de Dalt i en dita entrevista el tècnic va tenir temps per encoratjar a tota la família verd i blanca perquè presenciin el seu proper partit de lliga.  I és que aquest divendres 1 de novembre el CEVilassar veurà com el Municipal de Vallmorena s'omplirà de gom a gom per viure la Presentació d'Equips de la temporada 13-14. Un fet que provocarà veure les grades plenes i que, per tant, podria propiciar veure una de les millors entrades de l'any per un partit del Primer Equip. Recordem que els de Pedro Quijada, un cop finalitzi la presentació, rebran la visita de la UE Jonquera. Un equip davant el qual, si fem memòria, recordarem que es va aconseguir la primera victòria com a locals a la Primera Catalana. El tècnic vilassarenc espera veure un bon ambient i també té l'esperança que gran part dels assistents a la presentació no marxin i es quedin a veure el partit.

> "Esperem que tothom tingui moltes ganes de veure'ns, animar-nos, recolzar-nos, cantar i presionar a l'equip contrari, a l'àrbitre... Perquè normalment quan anem a fora és el què ens trobem sempre i aquí a casa no hi ha gaire ambient..."

> "A mi, com a qualsevol entrenador, li agradaria tenir un camp on vingués la gent, on hi hagués una afició que anima, que canta, que crea un ambient maco de partit... Una afició que faci sentir estimats i recolzats als nostres jugadors i que li posi les coses més complicades als contraris".

 

L'exemple està a Vic

> "L'altre dia a Vic es va notar molt la presència de més de 500 persones cridant, animant i presionant des de les grades. Espero i desitjo que tothom es quedi després de la Presentació i que ens regalin un gran dia d'animar al Primer Equip"

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode