Pagament Mutualitat FCF 2015-2016

15.09.2015 23:24

INFORMACIÓ PAGAMENT MUTUALITAT – PORTAL DEL FEDERAT

Com bé sabeu. aquesta temporada el pagament de la quota d'afiliació a la Mutualitat Catalana de Futbolistes, l'ha de realitzar directament el propi federat des del seu Portal www.futbol.cat. Sense el pagament de la quota d'afiliació a la Mutualitat Catalana de Futbolistes, cap federat vinculat amb la nostra entitat esportiva podrà tramitar l'oportuna llicència federativa que l'habilita per participar en competicions oficials.

 

Us facilitem informació de com els federats vinculats amb la nostra entitat esportiva poden recuperar les seves claus d'accés al Portal del Federat.

 

Aquests són els passos necessaris:

 

1. CORREU ELECTRÓNIC

A la pagina inicial de www.futbol.cat sota el botó de la part blava “Iniciar sessió" apareix un enllaç; amb el nom de "Ha oblidat la seva contrasenya?"

Un cop clicat, s'obra una pantalla amb dues opcions, seleccionem Via Correu Electronic.

 

Caldrà omplir el formulari amb el DNI del federat, la seva data de naixement i el correu electrònic utilitzat al moment del registre (temporada passada).

Acte seguit, rebrà un correu amb les claus d'accés.

 

En el cas de no disposar del correu electrònic emprat en el moment de Registre:

 

2. CARNET DEL FEDERAT

El Carnet del Federat, es va fer arribar als clubs durant la temporada passada. Consta d'un Número de Federat, entre altres elements. separat en dues parts; un grup de dígits més llargs, espai, i quatre dígits més. A la pagina inicial de www.futbol.cat sota el botó de la part blava "Iniciar sessió" apareix un enllaç amb el nom de "Ha oblidat la seva contrasenya?" Un cap clicat s'obra una pantalla amb dues opcions, seleccionem Via Carnet del Federat.

El formulari d'aquesta via requereix el número de federat (les dues parts en dos requadres),la data de naixement i el correu nou on voldrà rebre les claus.

Un cop omplert, rebrà les claus al correu indicat en aquest mateix moment.

 

En el cas de no poder utilitzar cap de les dues opcions anteriors:

 

3. DELEGACIÓ FCF

El propi Federat, o si es necessari acompanyat del seu tutor legal, amb el DNI, podrà dirigir-se a la Delegació de la FCF més pròxima i se li facilitarà l’opció de proporcionar un correu on rebre les claus. Reiterem la necessitat que sigui el federat titular del Portal qui es dirigeixi a la Delegació.

DELEGACIÓ FCF DEL MARESME Passeig Carles Padrós, 6 MATARÓ

 

Així mateix us informem que si teniu cap dubte, podeu adreçar-vos a les oficines del nostre club, qualsevol dijous de 18:30 a 20:30 h. i tindreu a la vostra disposició tot el suport que us calgui.

 

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una web gratisWebnode