Nova temporada FDJ

27.09.2013 13:32

TORNA 'FORA DE JOC'!

Josep Lluís Petit i David Casany, els conductors del programa, durant una transmi del 1rEquip

 

 

Ja està. Ja no cal esperar més. Ja tenim aquí una nova temporada del FORA DE JOC! El programa de ràdio del Centre Esportiu Vilassar torna a emetre's a partir d'aquest proper dilluns 30 de setembre. Com ja és habitual el programa s'emetrà des dels estudis centrals de Ràdio Vilassar de Dalt i es podrà escoltar en directe a través de la 97.4 FM. Per escoltar a través d'internet és possible fer-ho a través del següent enllaç, tot i que des de la pròpia emissora ja avisen que el sistema cau en moltes ocasions i a vegades no és possible escoltar online. En cas de no poder escoltar-lo en directe (19'30h) el què podeu fer és descarregar-vos el programa des del seu PODCAST (de fet, són molts els què ho fan).

 

Iniciem la 4ta temporada amb el programa número 100

Segurament no hi ha millor manera d'encetar un nou curs... Aquesta 13/14 a la ràdio l'engegarem amb la celebració del Fora de Joc número 100. Un programa centenari que any rere any ha intentat anar adaptant-se a l'evolució i progressió que ha anat patint l'entitat: des de l'any 2010 fins a dia d'avui el CEV ha viscut molts canvis i tots els hem anat narrant des del FdJ: increment espectacular d'equips i número de jugadors, consecució de moltes lligues i ascensos de categoria, canvis de directiva, celebració d'actes socials inèdits, etc. I el més important de tot: hem anat visquent, en primera persona, el creixement i maduració de la nostra raó de ser: el club en sí, els entrenadors i els propis jugadors.

 

En aquest programa número 100 avancem que el seu contingut estarà bàsicament centrat en una gran introducció a la nova temporada: es parlarà sobre els equips de que gaudirà el futbol base, les noves categories, les cares noves... Així com també, per tal de marcar la diferència, gaudirem d'alguns protagonistes especials per tal de fer més emotiu aquest programa centenari. Aquests protagonistes especials, óbviament, no us els avançarem... I, per tant, us citem a què ens escolteu el proper dilluns 30 de setembre. 

Les emocions formen part de l'essència del FdJ. En imatge, Pere Bascú.

Funcionament del programa

El magazine radiofònic Fora de Joc té en tots vosaltres la seva raó de ser. És per això que la família verd i blanca serà la que continuarà captant la totalitat del protagonisme del programa. Novament tornarem a gaudir de dues seccions ben diferenciades: Futbol Senior i Futbol Base. En totes dues seccions, com ja hem comentat, els protagonistes sereu vosaltres: entrevistarem a entrenadors, jugadors, coordinadors... Els vostres testimonis seran l'eix principal del programa! 

Oriol Boldú, Alejandro Estrelles i Joaquim Gavaldà (durant la seva temporada d'infantils, ara són Cadets de 2n any)

 

Participeu a les xarxes socials!

A través del Facebook i Twitter anirem avançant continguts sobre els diferents programes que anirem emetent. El què us convidem a fer és a participar-hi! Ho podreu fer a través de comentaris o respostes i també mitjançant el hashtag #foradejoc. Tots els vostres comentaris, respostes, peticions, propostes... seran ben rebudes i en parlarem en el mateix programa!

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode