NOU REFORÇ PEL PRIMER EQUIP

18.02.2011 21:20

SULTÁN JA ÉS VERD I BLANC

El davanter arriba al Primer Equip procedent del Premià de Dalt (Preferent)

Jordi Sultán és la nova incorporació per l'equip de Toni F Corominas. La seva posició natural és la de davanter centre, encara que pot exercir com a fals davanter o extrem. La seva dilatada carrera com a futbolista, passant per importants categories (a 3a divisió amb el Masnou, per exemple) i clubs de renom, fan d'aquest jugador una garantia de bona feina i professionalitat.

Amb aquest fitxatge es pretén intentar millorar la negativa estadística golejadora dels darrers partits. D'aquesta manera es tanca l'etern debat del davanter centre. I és que el Vilassar gaudeix d'un equip molt golejador (marquen molts jugadors) però fins ara no tenia el típic davanter que s'encarrega de marcar les diferències amb una quantitat de gols distant a la de la resta de companys.

L'equip tècnic ja pot comptar amb Sultán de cara al proper partit de lliga al camp del Santvicentí (diumenge a les 12h). I és que el jugador ja porta tres entrenaments amb els seus nous companys i ja gaudeix de la fitxa corresponent per poder defensar els colors verd i blancs en lliga.

 

 

 

 

 

Fotografia extreta del portal web del cepremiàdedalt