Nadal 2012

21.12.2012 11:00

POSTAL I CALENDARI CEVILASSAR NADAL 2012

Ja el tenim aquí, ja ha arribat el Nadal i el primer que volem fer des del Centre Esportiu Vilassar és desitjar a tota la nostra família verd i blanca unes molt felices festes nadalenques, així com també una feliç entrada a l'any 2013. I des del CEV us desitgem aquesta felicitat a través d'aquesta postal i també a través del famós vídeo "Un Nadal Verd i Blanc": un document que, realment, mereix la pena recuperar per tal de veure com: 1) han crescut tots els nostres jugadors; i 2) per veure com ha incrementat el nostre número d'equips en aquestes dues darreres temporades (VEURE VÍDEO)

 

L'arribada del Nadal ve acompanyada de les mini-vacances a les que ja estem acostumats. Això sí, malgrat estar acostumats, el cert és que en cada curs els dies de festa van variant i, per tant, cal deixar ben clar quin i com serà el calendari verd i blanc que ens espera en els següents dies de festes nadalenques.

 

Del divendres 21 de desembre fins al dimecres 2 de gener

El període de vacances per a la gran majoria d'equips serà aquest: del divendres 21 (darrer dia d'entrenaments habituals) fins al dimecres 2 de gener (primer dia d'entrenaments habituals).

Durant aquest període de temps només hi haurà 3 excepcions: el Primer Equip, els Cadets i el Campus de Futbol. Tots tres fronts faran que l'activitat futbolística no freni durant les festes de Nadal. El Primer Equip i els Cadets entrenaran els dies 27 i 28 de desembre, mentre que la resta d'equips no ho faran. Pel que fa al Campus de Nadal, aquest es celebrarà els durant els matins dels dies 27-28-31 de desembre i 2-3-4 de gener.

 

El 2 de gener: tots menys l'escoleta

Els entrenaments tornaran a la normalitat el dia 2 de gener: un dimecres en el què tots els equips reemprendran les sessions d'entrenament en horaris habituals. Això sí: Escoleta Gran i Petita i no s'entrenaran fins a la següent setmana. Cal tenir en compte, però, que aquell mateix cap de setmana (dies 5 i 6) no hi haurà partits. Les jornades de lliga tornaran a disputar-se el dissabte 12 de gener.

 

IMPORTANT

> Els dies 24, 25, 26 de desembre i 1 de gener no hi haurà cap tipus d'activitat al Municipal de Vallmorena

>Per a què tot plegat quedi més clar: al final d'aquest article us hi adjuntem el calendari d'aquest Nadal 2012.

 

Últims partits del 2012, desplaçament a Lloret i Loteria de Nadal

Abans de que arribin totes aquestes dates de festes nadalenques encara ens restarà per viure una darrera jornada emocionant amb partits de futbol molt interessants per tancar un any 2012 que ha estat realment molt productiu per la història del Centre Esportiu Vilassar. 

Tot recordant que el Primer Equip es desplaça aquest dissabte 22 de desembre al Mpal de Lloret de Mar (16h). Un desplaçament que finalment es realitzarà en autocar i un desplaçament, per tant, al qual tots vosaltres us hi podeu afegir (demaneu informació a les oficines del club durant el divendres). Cal tenir en compte que el Primer Equip ve d'aconseguir dues victòries consecutives: i d'aconseguir els 3 punts a Lloret de Mar, els de Toni F.Corominas retallarien la distància amb la salvació a només 1 punt i, per tant, tornarien a estar enganxats amb el nombrós grup d'equips de mitja-baixa taula.

A tot això aquest proper dissabte dia 22 de desembre es celebra la Loteria de Nadal. Un dia en què ja hem anunciat que estarem molt atents al què pugui passar. I més atents estarem quan hem recitat constantment un "Aquest any toca" i quan a darrera hora ens ha arribat, des de Madrid, aquesta imatge premonitòria que a continuació us adjuntem.

 

CALENDARI NADAL CEVILASSAR

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode