MOLLETENSE 0-1 CEVILASSAR -1a Jornada

11.09.2010 11:24

INICI GLORIÓS

El CEVilassar va aconseguir ahir a la tarda una victòria molt important al camp del Molletense, a l'imposar-se per 0-1 a l'equip vallessà. El partit en la seva totalitat va estar molt disputat, però una de les claus va ser que el CEV sortís amb les idees molt clares i fos amo i senyor de la pilota durant ...els primers 20 minuts de partit.

Ja que el resultat d’aquest domini inicial es va veure recompensat quan al minut 23, en un còrner a favor, i després d'un refús de la defensa, Fran (capità del CEVilassar) va engaltar la pilota des del punt de penal per enviar-la al fons de... la xarxa, amb un xut molt ajustat al pal dret del porter molletenc. A partir de llavors el domini en quan a ocasions va passar a peus de l'equip local, que va gaudir de diferents oportunitats per empatar, però en totes elles la defensa vilassarenca va estar impecable. La segona part va estar molt igualada però a mida que van anar passant els minuts el desgast físic es va anar notant en els locals i no pas en els verd i blancs, la qual cosa transmetia bones sensacions de cara a la recta final del matx. D'aquesta manera s'arribava al final del partit amb força comoditat i havent perdonat en dues o tres ocasions el gol de la sentència al contraatac. Això sí, cal apuntar que en els darrers minuts el Molletense va gaudir d'una ocasió que va sortir lleugerament desviada a dreta de la porteria defensada pel vilassarenc Sergio Cano. En definitiva, tres punts que serveixen per encarar el camí del preuat ascens de categoria. Guanyar el primer partit i fer-ho en un camp tant complicat com el del Molletense té molt de mèrit; així que enhorabona a tot l'equip del Toni i a seguir així, que això només ha fet que començar!