Missatge d'ànims a Pau Vázquez

04.10.2015 11:32

MOLTS ÀNIMS PAU!

  • El jugador del Cadet 'B' es lesionava de gravetat en el primer partit de lliga davant del Masnou
  • Aquest dissabte era operat amb èxit del seu trencament amb desplaçament del cúbit i radi

 

Aquest dissabte el nostre jugador del Cadet 'B', Pau Vázquez, es lesionava de gravetat durant el partit de lliga que enfrontava als verd i blancs davant del CD Masnou. Una entrada molt forta, durant els primers instants del partit, el va fer caure malament i va patir una greu lesió al seu braç. Concretament el Pau va patir un trencament amb desplaçament del cúbit i el radi del seu braç esquerre. Just en el moment de la lesió va ser atès pel cos tècnic del propi Cadet i en pocs minuts va ser traslladat en ambulància a l'Hospital de Mataró. Allà mateix era operat durant la nit de dissabte. Una operació que es va completar amb èxit i que ja fa que el Pau estigui pensant en la seva recuperació. 

Aquesta imatge ens la feia arribar Carlos Barberán. L'entrenador i coordinador del club visitava al Pau just després de la operació

 

Amb paciència segur que el tornarem a tenir aviat novament als terrenys de joc. Tota la família del Cadet 'B' durant el dia d'ahir va mostrar el seu suport al jove jugador i ara a aquests missatges de suport i ànims s'hi suma tota la família del club. 

 

Un jugador valent, un gran jugador

El Pau es caracteritza per ser un jugador tècnic, molt habilidós i al mateix temps amb caràcter i molta iniciativa en la creació del joc. Un jugador amb arribada, amb gol i amb molt bona visió de joc. De fet, era una de les incorporacions més destacades per la plantilla entrenada per Carlos Barberán i estava sent un dels jugadors més en forma d'aquest inici de temporada. 

Al mateix temps, també, ahir el Pau demostrava que no només és un gran jugador sinó que és un jugador valent: va aguantar en tot moment i va ser molt fort durant els primers instants de la lesió. És evident que l'equip el trobarà a faltar i que tots ja estan desitjant que es recuperi!

 

Molts ànims Pau!!!! T'esperem aviat a Vallmorena!

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode