Missatge d'ànims a Marc Gasulla

15.11.2015 12:04

FORÇA I ÀNIMS GASU!

  • El jugador del Juvenil 'A' pateix un trencament del lligament creuat anterior i una fisura al menisc
  • La greu lesió té el seu origen en la desgraciada jugada on també es va lesionar de gravetat un jugador del Bufalà
  • Gasulla està pendent d'una data pròxima per sotmetre's a una operació que el mantindrà allunyat dels terrenys de joc durant força temps i
  • Els seus companys del Juvenil 'A' van tenir el bonic gest de sortir al terreny de joc amb una samarreta d'ànims
  • Al final li van poder dedicar els tres punts al Marc i d'aquesta manera el Juvenil 'A' segueix intractable a la lliga i ja és líder

 

Aquest passat dimarts durant l'entrenament del Juvenil 'A' saltaven les alarmes quan Gasulla es feia mal, molt de mal al genoll. Després de la desgraciada jugada de la lesió del jugador del Bufalà, el Marc sabia que tenia un trencament parcial al seu genoll però podia seguir intentant tornar a estar amb el grup. Però ben poc ha durat aquest "intent". El seu genoll, després d'un mal gest, va dir prou i es va trencar. Concretament el Marc pateix un trencament del lligament creuat anterior i una fisura al menisc. Una lesió força greu i que el mantindrà allunyat de la gespa durant molt de temps. El proper dilluns haurà de passar revista amb el seu doctor i s'intentarà establir una data concreta (i molt propera) per realitzar la corresponent operació.


Dins d'aquest context, els seus companys d'equip van decidir que una bona manera d'animar al Marc era amb una samarreta d'ànims. 

I així va ser, abans del partit davant de l'Arrabal Calaf, els de Sergi Gonzàlez es van posar la samarreta i es van realitzar una fotografia conjunta amb el sorprès i emocionat Marc Gasulla. Al final els seus amics li van poder dedicar també un nou triomf (3-1). Una nova victòria que segueix deixant als nostres juvenils a la zona més alta de la taula (amb ple de victòries).

Al acabar el partit, ja amb el triomf a la butxaca, alguns companys van penjar imatges. Un exemple: el del capità de l'equip, Oriol Boldú.

DES DEL CENTRE ESPORTIU VILASSAR DESITGEM QUE EL MARC GASULLA TINGUI UNA RÀPIDA I BONA RECUPERACIÓ! JA T'ESTEM ESPERANT CRACK!

 

MÉS IMATGES

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una web gratisWebnode