Les lligues dels alevins

17.04.2012 18:52

AQUESTS ALEVINS SÓN UNS CAMPIONS!

  • L'Aleví E es fa amb el títol de lliga a falta de tres jornades per al final

  • L'Aleví D gairebé sentencia el campionat després de guanyar al Pineda

La temporada de tots els nostres alevins està sent realment bona, des del E fins al A (que milita a una 3ª divisió més exigent). I això es pot veure amb el què va passar en aquest darrer cap de setmana: en què dels 5 alevins, 4 van aconseguir fer-se amb els tres punts. Una jornada important perquè d’aquests 4 triomfs 2 tenen un premi molt especial: l’Aleví E va aconseguir el títol de lliga gràcies a la victòria per 4 gols a 1 amb el Masnou; i l’Aleví D per la seva banda va sentenciar la lliga després de guanyar la seva final davant el Pineda per 0 gols a 1.

Tot victòries i el títol de lliga al sac

Encara queden tres jornades perquè s’acabi la lliga però els nens de l’Aleví E gràcies a haver estat jugant a un nivell que ratlla l’excel·lència i, després de no haver-se deixat cap punt en tota la temporada, ja s’han fet amb el títol de lliga de manera matemàtica. Només els calia guanyar un dels darrers 4 partits de lliga, ja que la distància amb el segon classificat (la Juventus) era de  9 punts i el goal-avarage particular i general és favorable als nostres. I aquesta victòria que els anava a donar la lliga no es va fer esperar gens: a la primera oportunitat que han tingut ja han sentenciat. Els tres punts que li han proporcionat el campionat es van aconseguir aquest passat diumenge gràcies a una bona victòria davant el Masnou. Es va guanyar per 4 gols a 1 i va ser un partit força plàcid, malgrat haver tingut certes dificultats en el seu inici. El gol matiner dels visitants no va posar nerviós als nens entrenats per Carlos Barberán, que ja abans del descans aconseguirien donar-li la volta al marcador amb dos gols de Sergio Estrelles. Un jugador que acabaria sent l’autor de dos gols més al segon temps, i que per tant acabaria signant un pòker de gols que mai oblidarà perquè contribuïen a que s’aconseguís la lliga.

Ara l’objectiu d’aquest Aleví E, un cop aconseguida la lliga, no pot ser un altre que el de marcar-se el repte de no perdre cap partit d’aquí al final: si ho aconsegueixen estaran signant una temporada a l’abast de ben pocs, ja que finalitzarien la lliga sense haver-se deixat cap punt: campions de lliga i amb tots els partits guanyats és una combinació realment històrica i difícilment repetible. I un aspecte a tenir molt en compte: aquests nens són alevins de primer any, i per tant la fita té encara més mèrit ja que s'han enfrontat a equips de segon any molt més forts i amb més experiència.

S’emporten la final i deixen el Pineda a 4

En el cas de l’Aleví D no podem dir que ja sigui campió de lliga però sí que podem assegurar que té el campionat a la butxaca. I tot gràcies a la victòria per 0 gols a 1 al camp del Pineda. Tots dos equips arribaven a la darrera jornada enganxats: el Vilassar en primera posició i el Pineda en segona posició i a només 1 puntet dels nostres. Així doncs, tenint en compte que els tercers classificats ja estan lluny, aquest dissabte tots dos equips es jugaven les seves possibilitats de ser campions de lliga.

El cert és que la jornada començava millor impossible: convocatòria de tots dos alevins (D-E) al Municipal ben aviat per poder visualitzar un vídeo-regal per a tot el grup d’alevins que entrenen junts (alguns d'ells des de ja fa tres anys). Després de visionar aquesta “pel·lícula” es van desplaçar cap a Pineda en autobús.

Bon ambient al bus, arribada al camp contrari, escalfament i inici de partit. Un partit que estaria igualat en tots els seus minuts. Els nervis possiblement van fer que no es pogués veure un gran partit en quan a joc però la tensió de l’ambient i el què estava en joc van fer que hi hagués moltíssima intensitat sobre la gespa de Can Xaubet. Al final, un gol de Víctor després d’una meritòria acció en atac de Carlitos durant el 3r quart, ens acabaria donant la victòria davant el Pineda per un ajustat 0-1.

Ara als nostres jugadors de l’Aleví D els queden 3 partits i gaudiran d’un coixí important de 4 punts d’avantatge respecte el Pineda. Cal apuntar que el calendari és força còmode, a excepció la darrera jornada de lliga davant el Vilassar de Mar (amb qui es va empatar a l’anada).