LES 6 RAONS PER VENIR AL CEVILASSAR - RIPOLLET

10.01.2013 18:45

6 RAONS PER VENIR AL CEVILASSAR - CF RIPOLLET !!!

 

No us podeu perdre aquest partit per diferents motius!

 

1)La bona ratxa de l'equip (amb 3 victòries consecutives) s'ha d'aprofitar i hem de seguir sumant! Anem a pel 4t triomf consecutiu!

2)És el primer partit de l'any 2013 i ja fa 4 setmanes que no es juga cap partit al Mpal de Vallmorena! Tornem a tenir futbol després de força temps i hem d'aprofitar la oportunitat! A més a més hem d'afegir que l'equip no tornarà a jugar com a local fins al 2 de febrer. Finalitzarà la primera volta a Guíxols i obrirà la segona volta al camp del Mollet (2 partits seguits fora)! Per tant fins d'aquí gairebé 3-4 setmanes no tornarem a tenir al Primer Equip al Mpal!

3)El rival és directe: el Ripollet. Un equip empatat a punts amb nosaltres i que també està disposat a sortir de la part baixa.

4)De guanyar el CEVilassar podria, fins i tot, sortir de la zona de descens gairebé per primera vegada en la temporada.

5)Marc Reyes es va lesionar de gravetat el passat dissabte. Aquest partit ha de ser una dedicatòria pel Marc! En el petit "homenatge" a Vicente no es va poder aconseguir guanyar (es va perdre davant el Sant Quirze) i ara l'equip vol reinvidicar-se i corregir-ho! Ara sí que hem de dedicar una victòria al jugador lesionat!

6)Els punts a casa seran vitals: si es vol sortir de la part d'abaix això passa per aconseguir victòries al Mpal de Vallmorena!

 

Fins a 6 raons, i moltes més, per venir al Mpal a animar a l'equip! Per aconseguir aquesta 4ta victòria consecutiva us necessitem a tots! Esperem que la grada de Vallmorena ofereixi una bona imatge... Segur que l'equip ho notarà i això ajudarà a que sigui més factible el triomf!

 

6 raons, 6 punts consecutius a Vallmorena!!!!!!!