FUTBOL BASE - Ja toquem títols de lliga

19.05.2013 18:19

PLUJA DE CAMPIONS!!!

  • L'Aleví A es proclama campió de lliga després de golejar al Santvicentí.
  • El Benjamí B ja toca el títol de lliga i la setmana vinent ho celebrarà al Mpal de Vallmorena.
  • El Cadet 'A' passa per sobre del Cabrera i depèn de sí mateix per guanyar la lliga.
  • Aleví 'B' i Cadet 'B' podrien ser campions si el proper cap de setmana guanyen els seus respectius partits.

Ens apropem al final de la temporada i amb aquest darrer tram del curs comencen a arribar les primeres alegries en forma de títols de lliga. Avui dos equips s'han proclamat campions: de manera ja matemàtica ho és l'Aleví A i gairebé també de manera matemàtica (només caldrà celebrar la setmana vinent a casa) ho és el Benjamí 'B'.

 Aquest diumenge tots dos equips han aconseguit golejar en el seu primer match point: l'Aleví 'A' ha superat per 13 gols a 2 al Santvicentí i el Benjamí B ha guanyat a l'Olímpic Malgrat per 0 a 12.  Els més petitons, els benjamins de Carlos Barberan, Marc Reyes i Joan Rodon, celebraran aquesta ja gairebé consumada consecució del títol la setmana vinent al Mpal de Vallmorena: on tot el grup Benjamí A-B (ja que han participat tots dos en aquesta lliga) podrà festejar aquesta fita davant l'afició verd i blanca. Pel que fa als Alevins d'Emilio Gómez, Borja Bou i Marc Gasulla, hem de dir que ni la pluja ha pogut espatllar la celebració del títol de lliga aconseguit per una generació de jugadors que ja porta uns quants títols de lliga consecutius. El proper cap de setmana el grup de l'Aleví A-B podria celebrar una nova lliga: si l'Aleví B guanya el seu partit a casa ja seria campió de manera matemàtica.

 

El Cadet 'A' llençat cap al títol

Els d'Esteban Molina i Eric Borland van superar el passat dissabte al Cabrera de Mar per 3 gols a 1 i d'aquesta manera segueixen com a líders de la lliga amb 4 punts d'avantatge respecte els vermellons. El partit va decantar-se ben aviat a favor dels nostres ja que el Cabrera va veure com expulsaven a un jugador només inciar-se l'encontre: Pau Castillo es quedava sol davant el porter i era derribat per l'últim defensa. Els verd i blancs dominarien tot l'encontre però no podrien arribar al descans per davant en el marcador: Gasulla marcava un golàs però poc després els visitants aconseguien empatar.

A la represa els vermellons van començar a denotar un evident descens físic a causa de jugar en inferioritat numèrica. Moha per part dels nostres s'acabaria convertint en l'heroi del partit al marcar els dos gols que certificarien una victòria importantíssima davant el rival directe pel títol.

La setmana vinent el Cadet 'A' descansa i si el Cabrera guanya es situaria a només 1 punt dels nostres. En la darrera jornada de lliga, per tant, els nostres es jugarien el títol rebent la visita del Tiana.

Els qui també es podrien proclamar campions de lliga properament són els jugadors del Cadet 'B': la setmana vinent si aconsegueixen guanyar al Pineda al Mpal de Vallmorena.

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode