LA NIT DEL CLUB 2012

03.07.2012 19:05

TEMPORADA HISTÒRICA, NIT DEL CLUB MÀGICA.

  • Tots els protagonistes verd i blancs presents en el darrer acte de la temporada 2011-2012
  • Destaquen els premis i els seus parlaments, el programa de ràdio i les seves entrevistes, i el sopar i el seu bon ambient.

Com ja va sent habitual la família verd i blanca s'apunta a les festes que organitza la seva entitat futbolera i això no fa més que donar forces al Centre Esportiu Vilassar. Novament Can Rafart ple a vessar, fins a dalt de la bandera. Taules plenes per afrontar el darrer dels actes d'aquesta temporada 2011-2012. La Nit del Club és un esdeveniment que representa el premi i el resum a tot un curs i pocs van ser els qui es van voler perdre aquest últim acte de la temporada.

Les activitats lúdiques, el servei de Bar i el programa de ràdio Fora de Joc. Aquestes van ser les tres activitats que van obrir el teló d'aquesta Nit del Club 2012 a Can Rafart.

Pels micròfons del programa radiofònic FORA DE JOC van passar forces protagonistes del CEV: Sergi Gonzalez (coordinador del club i entrenador de Prebenjamins i Juvenil 'A'), Josep López (coordinador de l'entitat), Carlos Barberan (coordinador del CEV i entrenador dels Alevins D-E), Pedro Quijada (entrenador del Prebe 'A-B'), Josue Molina (entrenador del filial i de l'Escoleta) i els cos tècnic del Primer Equip (Toni F.Corominas i Jabel Granollers).

El balanç sobre la temporada, algunes preguntes curioses, el donar-se a conèixer a la família verd i blanca que no en sabia gaire sobre ells, el mercat de fitxatges i la pretemporada del Primer Equip, les lligues dels Alevins i del Primer Equip, etc. Aquests van ser alguns dels temes més destacats que es van tractar durant aquest darrer FORA DE JOC  de la temporada 2011-2012. (ESCOLTAR EL PROGRAMA)

Un cop finalitzades les primeres activitats de la nit, es va donar pas al Sopar Popular. En aquest sopar es va poder veure com les taules situades al centre del Parc de Can Rafart s'omplien per compartir els darrers instants d'aquest curs en companyia de tots els verd i blancs. Taules plenes, plat d'embotit amb croquetes i pà amb tomàquet, aigua, vi i cava, i sobretot bon ambient. Aquests ingredients van ser la tònica d'aquell sopar de la Nit del Club.

Posteriorment els actes més especials: l'audiovisual de la temporada (un vídeo d'uns 20 minuts de durada), els premis als millors esportistes (jugadors, entrenadors i equips) i alguns parlaments. Dins el vídeo cal ressaltar no només el resum extens de totes les coses que ha viscut l'entitat durant aquest any (incloent a tots i cadascun dels equips) sinó que també és important tenir presents el discurs inicial del President Carles Povedano, qui no va poder estar present en l'acte per motius laborals i que va voler deixar ben clar que "aquest tipus d'actes són importants per donar-se compte de tot allò que es fa i desfa a l'entitat durant tota una temporada", "una temporada -diu el Carles- en què s'han aconseguit fites importants com el 90 Aniversari, el creixement del futbol base, la creació de l'àlbum de cromos, el canvi de directiva i els títols i ascensos de Primer Equip-Alevins-Infantils".

Llista de Premiats a La Nit del Club 2012

Futbol7:

*Equip amb més Fair Play: Benjamí 'D

*Equip amb millor evolució: Benjamí 'A-B'

*Millor equip futbol7: Aleví D-E

*Millor entrenador futbol7: Pedro Quijada

Futbol11:

Millor porter: Ricard Jiménez

Millor defensa: Xavi Ordeix

Millor migcampista: Gerard Buitrago

Millor davanter: Roger Viladomiu

Màxim Golejador: Alejandro Estrelles

Millor jugador del Club: Víctor López

Millor entrenador futbol11: Toni F.Corominas

 

D'entre els premis que es van acabar entregant destaquem el de millor entrenador: en futbol7 per Pedro Quijada i en futbol11 Toni F.Corominas. Aquest darrer, va ser el protagonista d'un parlament molt emotiu al rebre el premi: dedicant paraules a diferents persones que per ell han sigut importants en aquesta darrera i històrica temporada del Primer Equip. Corominas va voler compartir l'ascens  a Primera Catalana amb tota la seva plantilla i cos tècnic, així com també amb l'afició del CEV i alguns que altres protagonistes com la coordinació esportiva del club, el cap de comunicació de l'entitat, David Casany; o la seva mateixa dona. Però si cal destacar una dedicatòria aquesta és la del Toni cap al Joan Vives (jugador que marxa a l'estranger i que deixarà la disciplina del Primer Equip), del qual l'entrenador -emocionat- només va poder dir que és "un jugador vital per la plantilla, un jugador que ha aportat personalitat a l'equip, una gran persona que el vestuari trobarà molt a faltar". Fins i tot, en aquest sentit, l'entrenador va voler entregar-li el seu premi al mateix Joan Vives, a qui li va dir que en el seu retorn estarà obligat a retornar-li el trofeig. El propi Vives va acabar rebent el premi a Jugador Estrella del CEVILASSAR de mans de la presentadora de televisió i model Elsa Anka.

Finalment, la nit es va acabar allargant amb l'entrega de premis i el servei de bar-discoteca.

El Centre Esportiu Vilassar vol agraïr a tota la família verd i blanca la seva assistència a La Nit del Club, així com també vol desitjar unes felices vacances a tothom. Esperem que en breus ens tornem a trobar pel Municipal per seguir passant estones ben entretingudes; tot plegat de la mà d'un futbol que ens fa ser feliços i que a la vegada ens està fent fer història gràcies als èxits esportius i socials que darrerament s'estant assolint des del CEV.

ENHORABONA A TOTHOM I FELIÇ ESTIU!!!

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode