Juvenil B i Filial juguen grans partits dissabte

15.02.2013 19:46

JUVENIL 'B' I FILIAL ENS CONVIDEN A UNA TARDA DE DISSABTE VIBRANT

  • Aquest dissabte a la tarda doble plat fort al Mpal de Vallmorena: tant Juvenil B (16h) com Filial (18h) del CEVilassar juguen partits molt importants.

 

Juvenil B vs Arenys de Mar (dissabte 16h)

En el cas del Juvenil B els de Pere Bascú i Pedro Quijada iniciaran la segona volta davant un dels rivals que més complicat els hi va posar puntuar durant el tram inicial de la lliga: l'Arenys de Mar (0-1 al partit d'anada). A tot això, dos al·licients més per no perdre's aquest gran partit de futbol: serà la primera vegada en què el Juvenil B juga ja sense la presència del seu principal valedor: Jep Jiménez (ara al Líban). Així doncs, debut ja oficial de la nova dubla "Pere-Pedro" a la banqueta dels juvenils. I l'altre aspecte que fa d'aquest un partit especial: d'aconseguir els tres punts els verd i blancs ja superarien la xifra dels 34 punts amb la què ara estan i amb la què en principi s'assoleix ja del tot la salvació. Per tant, partit per convidar a l'equip a somiar amb objectius més atractius com mantenir-se a dalt de tot durant aquesta segona volta. A tot això no podem obviar el gran nivell de joc que està mostrant aquest Juvenil B i és una evidència que agrada, i molt, veure jugar en directe aquest equip: i més interessant serà encara veure com reaccionen, dues setmanes a posteriori, després de la dura derrota per 0-1 davant la Juventus: una derrota que va fer mal perquè es tractava del darrer partit de Jep Jiménez i a tots els jugadors els hi feia il·lusió dedicar-li una victòria.

El què està clar és ara no hi haurà millor regal pel Jep que demostrar-li amb una nova exhibició, des de la llunyania, que aquest equip segueix estant en plena forma.

 

Filial vs Llàntia (18h)

En quan al Filial del Centre Esportiu estem davant d'una nova final pels de Josue Molina: partidàs rebent la visita dels líders de la categoria: la Llantia. El CEVilassar 'B' ve de puntuar al camp del què també la setmana passada era líder, la Mataronesa (1-1), i ara si no vol quedar despenjat dels qui encapçalen la taula hauria de tornar a intentar puntuar i fins i tot intentar lluitar per emportar-se tres punts que els convidarien a seguir somiant. Després d'una primera volta força bona els de Josué Molina i Xavi Petit segueixen a la part alta de la taula (5a posició, a 1 punt dels tercers, a 7 dels segons, i a 9 del líder) però amb una distància que no pot incrementar-se més respecte els dos primers classificats: Llantia i Mataronesa. Cert és que el partit davant la Llantia pinta molt complicat però també és cert que en les darreres setmanes les sensacions en quan a actitud i entrega són inmillorables (o almenys això va declarar al Fora de Joc el seu entrenador, Josue Molina). Aquesta actitud i entrega de l'equip convida a l'optimisme i també convida a ser positius el resultat aconseguit al partit d'anada: en què es va arribar a anar guanyant 0-2 malgrat jugar des del minut 40 amb un home menys; al final, degut també al cansanci, la Llàntia va acabar empatant el partit 2-2 però cert és també que els nostres van tenir en algun contraatac la possibilitat d'emportar-se una victòria èpica d'un dels camps més complicats de la categoria.

Així doncs, tenint en compte que hi haurà un altre duel directe (2ns vs 3rs: Juventus - Mataronesa) i tenint també en compte tots els ingredients abans esmentats: no hi ha dubte que demà es veurà un més que interessantísssim partit entre els vilassarencs i els mataronins. 

 

AQUEST DISSABTE US ESPEREM AL MUNICIPAL DE VALLMORENA!!!!!!!!!

 

En el següent enllaç podeu comparar les estadístiques i comparativa entre els equips d'aquests dos partits:

COMPARATIVA JUVENIL 'B' - ARENYS DE MAR

COMPARATIVA CEVILASSAR 'B' - LA LLANTIA

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode