JUVENIL 'A' - PRETEMPORADA 12/13

21.08.2012 13:23

EL JUVENIL 'A' TAMBÉ ARRENCA PRETEMPORADA!

  • Aquest dilluns es va posar en marxa l'aventura 12/13 del Juvenil 'A' del CEVILASSAR
  • Els juvenils estaran a les ordres d'un nou entrenador: Cristian López.
  • El primer dels partits de pretemporada: aquest dissabte 25 rebent la visita del Premià de Mar (Juv.Nacional)
  • El debut en lliga: ni més ni menys que un derbi davant la UE.Vilassar de Mar (23 SET)

Ja és una realitat. Un dels equips del CEV que defensa una de les categories més maques del futbol català ja està en marxa. El nostre Juvenil de Preferent ja ha arrencat l'aventura d'aquesta temporada 12-13. Un curs en què hi haurà moltes novetats però en què per sort, després de salvar la categoria, tornarem a estar en una lliga molt atractiva. D'entre aquestes novetats la més destacada és la del cos tècnic encapçalat, aquest any, per Cristian Lopez Valenzuela.

El jove entrenador maresmenc ve de realitzar una excel·lent campanya amb la Fundació Calella: fent ascendir al seu Juvenil a la categoria de Preferent (al quedar campió de la mateixa lliga que va disputar el nostre Juvenil 'B'). Així doncs Sergi González dóna el relleu a un entrenador jove i de garanties; qui tindrà com a segon a Sergio Nieto (tècnic també especialitzat en entrenaments de "porters").

En la primera de les sessions d'entrenament cal destacar que no tots els integrants del Juvenil 'A' hi eren presents. Una manca de jugadors marcada per les complicades dates, però que en breus ja restarà solventada. A tot això, però, cal afegir que durant aquesta setmana també entrenaran amb el Juvenil 'A' alguns dels jugadors del 'B': és el cas de Bernat Gispert "Berni", Gerard Buitrago "Buitre", Nil Dalmau, Martí Gombau, Pablo Carrasco, Pol Valés, Sergi Viñallonga "Viña" o Xevi. Aquests jugadors, que en aquest curs estaran a les ordres de Jep Jimenez, iniciaran la pretemporada amb el Juvenil B la setmana vinent (dilluns dia 27; dia en què també arrencarà el filial). 

L'entrenament d'ahir, ja dirigit per Cristian López i que va comptar amb l'ajuda del mateix Sergi González, va ser un tipus de sessió força suau en què els jugadors van tocar en tot moment pilota. Petita carrera contínua, exercicis d'escalfament amb pilota, conservacions i una breu estona de definició a porteria. La sessió per força havia de ser suau degut a les altes temperatures que regnaven en aquelles hores de la tarda. Malgrat això aquest haurà estat el primer i darrer entrenament que els juvenils verd i blancs realitzen en aquest horari infernal (16h): a partir d'avui l'horari d'entrenament en pretemporada serà el de les 18h.

Durant aquesta setmana el Juvenil 'A' s'entrenarà tots els dies, a excepció del dimecres. El punt àlgid i més interessant d'aquesta primera presa de contacte arribarà dissabte a la tarda: a les 19'30h, i a Vallmorena, els de Cristian López s'estrenaran en partit de pretemporada. El rival serà el mateix que tindrà el Primer Equip aquest dimecres: el Premià de Mar Juvenil de Nacional.

Aquí teniu el llistat de partits de pretemporada del Juvenil 'A' (els horaris sempre poden arribar a patir alguna modificació):

  • Dissabte 25 d'agost  a les 19'30h> JUVENIL 'A' vs PREMIÀ DE MAR (Juvenil Nacional) (a casa)
  • Dimecres 29 d'agost a les 20'00h > JUVENIL 'A' vs PRIMER EQUIP CEVILASSAR (a casa)
  • Dissabte 1 de setembre a les a les 17'00h > CF PARETS(Juvenil 1a div) vs JUVENIL 'A' (a fora)
  • Diumenge 2 de setembre a les 17'00h > JUVENIL 'A' vs AE PRAT (Juvenil Nacional) (a casa --> partit que precedeix al del Primer Equip vs Canyelles)
  • Dissabte 8 de setembre a les 20'00h >  CF DAMM (Juvenil Preferent) vs JUVENIL 'A'  (a fora)
  • Diumenge 16 de setembre a les 16'00h > VILA OLÍMPICA (Juvenil Primera Divisió) vs JUVENIL 'A' (a fora)

 

Un cop s'hagin jugat aquests 6 partits el Juvenil 'A' donarà el tret de sortida a la temporada 12-13 amb un debut en lliga realment apassionant: UEVilassar de Mar vs CEVILASSAR al Municipal Xevi Ramon el dia 23 de setembre. En aquesta categoria de Preferent el nostre juvenil estarà dins el Grup 2 i tindrà els següents rivals (per ordre de joc):

> PREFERENT JUVENILS GRUP2: Vilassar de Mar,  Juventus, Calella, Badalona, Gironés Sabat, Sta Perpetua, Masnou, Mataró, Lloret, Manlleu, Guíxols, Olot, Gramanet, Banyoles, Vic Riuprimer.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode