JUVENIL 'A' 8 - 2 UD Cirera

15.11.2010 23:52

 El Juvenil A  es refà de l'anterior derrota i venç per 8 gols a 2 al Cirera

 

La primera part va destacar pel pobre nivell de joc ofert per ambdós equips.

 El primer gol del Vilassar Dalt va arribar ben aviat, abans del minut 15, un gran gol de Pau, que va arribar abans que el porter a una pilota i que, després de superar-lo, va acabar marcant a plaer (1-0).  En aquell mateix minut va ser quan una decisió polèmica del col·legiat del matx podria haver marcat, per a negatiu, el decurs del matx.  Penal i expulsió del nostre porter Artur. Per sort la pena màxima la fallaria el jugador mataroní davant la presència del debutant porter del juvenil B: Andrés.

 Després del penal i la expulsió, sorprenentment, va arribar el segon del Vilassar Dalt i el segon de Pau (en un gran contraatac i passada final de Rober). Però sense que donés temps a celebrar el gol, va arribar el 2-1 del Cirera, mitjançant una falta des del vèrtex de l'àrea, que va ser executada de manera defectuosa però que va ser aprofitada per un jugador d’ells que la va desviar per enviar-la creuada al pal dret de la porteria d’Andrés. Així s’arribava amb un clar 2 a 1 al marcador i amb desavantatge numèrica dins el terreny de joc.

La segona part, podríem dir que es presentava difícil ja que el Vilassar de Dalt l’afrontava amb inferioritat numèrica des de bon inici. Tot i això, aquesta segona part aniria a ser un recital dels vilassarencs. Tot aquest recital, però, es va donar gràcies a la confiança que va agafar l’equip desprçes del gol de Berny, que al minut 50 ja suposava un important 3 a 1 en el marcador.

Al minut 65, va arribar el 4-1, gol de Pau, qui va tornar a definir sense cap mena de complexes davant la sortida del porter rival. D’aquesta manera, el ex de Tiana aconseguia un hatrick molt especial, després de la dolorosa derrota a Sant Adrià del Besós. Va ser a partir d’aquest darrer gol que el Cirera va abaixar els braços i es va rendir a la superioritat vilassarenca, fins a tal punt que van acabar encaixant fins a 8 gols. Algun d’aquests gols van ser realment espectaculars: d’entre ells destaquem el gol de falta directe de Cuende (per tota l’escaire) i el seu segon gol després d’una jugada magistral en què va acabar creuant l’esfèrica al pal on el porter ben poc hi podia fer. Granero i Ollé van contribuir a engrandir la distància en l’electrònic d’un partit que serveix per agafar confiança de cara a la resta de temporada i, sobretot, de cara al pròxim partit: Premià de Mar.