JUVENIL 'A' 5 - 0 PB Cinc Copes

26.01.2011 18:14

SENSE FER GAIRE S'ACONSEGUEIXEN MANETES

El passat dissabte no va ser el dia del Vilassar Dalt, malgrat guanyar per 5-0. I és que el partit començava malament pels locals, que estaven dèbils en defensa, tant és així que el Cinc Copes feia un gol al minut 3 al contraatac, que per a la nostra sort va ser anul·lat per fora de joc. Després d'aquest ensurt, el Vilassar Dalt va intentar començar a jugar bé, però no sortien del tot les coses. Tot i això, el primer gol va arribar aviat, gol de Granero, marcant des de dins l'àrea petita, gràcies a una assistència d'Aitor (1-0). Més tard, el Vilassar Dalt va reclamar un penal sobre Pau, que sembla ser que era, i més tard, penal ara sí xiulat també sobre Pau (FOTOGRAFIA), que es va encarregar ell mateix de marcar amb un xut potent (2-0). Sobre el minut 30, hi va haver una discussió entre alguns jugadors locals i visitants, i tot va acabar amb l'expulsió d'un jugador del Cinc Copes, i targeta groga pel del Vilassar Dalt. Al descans s'arribava amb 2-0 al marcador.

 

A la segona part, el Vilassar Dalt tampoc va jugar un gran partit, però va aconseguir fer-se amb més domini de la pilota gràcies, d'entre altres, a l'entrada de Robert, que va repartir molt bé jugant de pivot defensiu. El Vilassar Dalt va aconseguir fer el 3-0, gol de Cuende aprofitant una centrada boníssima de Lara. Més tard, el 4-0, gol de Pau, superant al porter en un mà a mà després que Ignasi, amb un molt bon pase, el deixés sol. Sobre el minut 85, gol anul·lat a Pau (Vilassar Dalt) per fora de joc, que hagués suposat el 5-0.

Però ja al minut 88, va arribar el definitiu 5-0, gol de Roman, que va aprofitar per marcar de vasel·lina, superant la sortida del porter del Cinc Copes, després d'un pase d'Artur, que, amb l'ajuda d'un central, li va arribar als seus peus.

Al final, victòria del Vilassar Dalt per 5-0, millor resultat que joc. Ens agradaria destacar l'aportació d'Adam i Joan, jugadors del Juvenil "B" que avui han contribuït a la victòria. El proper partit del Vilassar Dalt és aquest mateix dimecres a les 20:00 al camp del Martinenc, partit de la jornada 11 que va ser aplaçat a mitjans de desembre.