JUVENIL 'A' 2 - 2 CD Masnou

08.12.2010 12:28

Dos parts, dos partits, dos punts menys
 

 

La primera part va estar dominada pel Vilassar Dalt, que era qui intentava crear el joc, i el Masnou intentava aprofitar els contraatacs per treure alguna cosa positiva. Arran del bon joc que van desplegar els nostres, va arribar el primer gol, anotat per Pau, que va marcar amb un gran xut ras des de dins l'àrea per l'esquerra (1-0). Amb aquest marcador, el Masnou va gaudir d'una bona ocasió per fer l'empat, i gairebé arriba amb un xut que va ser desviat per un defensa i en última instància - en un gran acte de reflexes- pel porter Artur, que va acabar enviant la pilota a còrner. Però de l'empat es va passar al 2-0, un gol més de Pau, que va aprofitar un centre xut d'Ignasi des de l'esquerre que el porter no va poder atrapar per marcar el segon de la tarda. Durant els 15' que restaven a la primera part, molt de futbol al mig del camp, sense estar aprop ni el 3-0 ni el 2-1. S'arribava al descans amb un còmode avantatge del Vilassar Dalt per 2-0.

La segona part va ser, per contra nostra, l'antitesí a la primera. El Masnou va dominar el joc i per això va acabar emportant-se 1 punt de Vilassar de Dalt, primer equip que esgarrapa un puntet d'allà. Durant els primers minuts de la segona part, domini del Masnou, però sense ocasions clares per fer cap gol, però mica en mica, va anar creant més perill, i va estar a punt de marcar al minut 69. Un centre molt bo des de la dreta d'un jugador del Masnou va acabar als peus de Quim, que només l'havia d'empènyer des de la frontal de l'àrea petita, però finalment es va trobar amb una gran resposta del porter local, que va evitar, en aquella jugada, el 2-1.

Però res més lluny d'això, 1' després, al minut 70, el Masnou retallava distàncies amb el 2-1, mitjançant una falta penjada a l'àrea des de mig cap, la pilota va quedar a peus d'un jugador del Masnou que, des de la frontal de l'àrea petita, marcava el gol. A partir d'aquest instant el Masnou va seguir apretant molt, i per això, el seu esforç va tenir la recompensa de l'empat al minut 80, aconseguint el 2-2 gràcies a un xut des del punt de penal d'un jugador masnoví que es va aprofitar d'una pilota solta dins l'àrea.

El Masnou es va crèixer i va anar a buscar el 2-3, ja que veia que era possible, però el Vilassar Dalt també hauria pogut aconseguir el 3-2, amb un xut escorat a banda de Pau, però Jordi, el porter del Masnou, va respondre traient una gran mà per enviar la pilota a còrner.

Fins al final, els 5' que quedaven i el llarg descompte que hi ha va haver, el Vilassar Dalt va intentar fer el gol de la victòria buscant pilotes llargues cap a Pau i Cuende, però sense crear perill a la porteria masnovina. Al final, 2-2, empat entre 2 grans equips, que deixa un bon sabor de boca al Masnou i dolent pel Vilassar Dalt, veient com ha anat el resultat.

Aquesta setmana, el Vilassar Dalt torna a jugar a casa per 3a setmana consecutiva, ja que contra el Masnou en teoria havia de jugar com a visitant, i rebrà a un Premià Dalt que arriba tocat per la derrota a casa contra el Júpiter i per estar en lloc de descens.