JUVENIL 'A' 11 - 1 CD Premià de Dalt

15.12.2010 11:48

Cascada de gols per seguir a dalt

No es pot dir gaire cosa d'aquest partit, la veritat. Realment va ser un monòleg del Vilassar Dalt, que va dominar en tot moment el partit, deixant crear molt poques ocasions al Premià Dalt, i creant ells moltíssimes.

Ja al minut 5, el Vilassar Dalt va fer el primer gol, i a partir d'aquí, van anar caient els altres, encara que fins a la segona part no es va tancar el partit. Més que res, ens limitarem a descriure els gols, perquè pel que fa al partit, ja està tot dit.

El primer el va fer Granero, amb un bon xut ras. Abans del 2-0, el Premià Dalt va tenir una ocasió claríssima de gol. Va ser un xut des de fora l'àrea, que un defensa local va desviar, i la pilota va acabar impactant amb el pal de la porteria local. Si aquesta pilota hagués entrat, el partit s'hauria situat amb un empat a 1, i hagués pogut canviar tot. Però això no va succeïr, i van seguir arribant els gols vilassarencs.

El 2-0 va ser obra de Cuende, igual que el 3-0, que va marcat de cap, pràcticament des de la línia de gol, després que Aitor fes una centrada increïble. S'arribava al descans amb 3-0.

Segona part

A la segona part podien passar dues coses. Que el Vilassar Dalt seguís fent gols degut a la clara superioritat, o que el Premià Dalt marqués ràpid per intentar remontar. Al final es va donar la primera opció.

El començament de la segona part va ser increïble. De fet, al minut 62, ja anàvem 7-0.

El 4-0 va ser obra de Pau, que va aprofitar una magnífica assistència de Joaquín per marcar per sobre de la sortida del porter. En la celebració d'aquell gol va aprofitar per dedicar l'acció a una persona que ens ha hagut de deixar, fent-li així un homenatge. El 5-0 no va ser un gol qualsevol. Segons el nostre humil punt de vista, i sense veure els gols dels altres partits, aquest ha estat - de ben segur- que un dels gols de la jornada.El va fer Ignasi: còrner a favor del Vilassar Dalt, refusa la defensa, i Ignasi, des de 30 metres, impacta la l'esfèrica amb un xut impressionant, molt fort, que fa una paràbola espectacular (físicament no es pot descriure) i la pilota acaba entrant per l'esquadra de la porteria; fent, així, el seu primer gol en lliga. 

Després, el 6-0, gol de Pau, definint a la perfecció en una de les seves especialitats: l'u contra u. El 7-0, també va ser de Pau, i també força similar al gol anterior. El 8-0 va ser un golàs de falta de Bengue, per sobre la barrera. El 9-0, novament gol de Pau. El 10-0 va ser un gol molt celebrat per l'equip, ja que el va fer Roman, fent el seu primer gol en lliga, i que ja se'l mereixia per tot el que ha lluitat. L'11-0 va ser obra, novament  d'un Bengue que, gràcies a un bon xut des de fora l'àrea, acabaria firmant un doblet.

En contraposició a tota aquesta cascada de gols verd i blancs, al minut 87, va arribar l'únic gol del Premià Dalt, l'11-1. Aquest gol visitant va donar-se mitjançant una falta que van treure molt ràpid perquè el seu davanter, en última instància, afusellés a Joaquin, que res va poder fer.

Al final 11-1,  i importantíssima victòria del Vilassar Dalt, que seguirà una setmana més entre els 2 primers.

Aquesta setmana anem al camp del Martinenc, on es presenta un partit molt igualat i molt difícil, ja que el Martinenc està obtenint, últimament, molt bons resultats.

 

FONT: Artur (Futbolcatalunya)