Jornada del 30 d'abril i 1 de maig

29.04.2011 19:48

TORNA L'ACTIVITAT AMB PARTITS DE FESTA MAJOR

Aquest cap de setmana, coincidint amb la festa major de Vilassar de Dalt, torna l'activitat al Municipal de Vallmorena, i torna amb més força que mai.  I és que durant aquest proper dissabte dia 30 d'abril i diumenge dia 1 de maig, s'arribaran a celebrar fins a 8 partits al nostre camp. D'aquests partits n'hi ha dos que destaquen molt per sobre de la resta: el del nostre Juvenil 'B' i el de l'Escola. A aquests dos partits s'hi sumen molts d'altres que també seran força atractius (veure agenda) i que podran ser gaudits dissabte al matí i tot el diumenge (matí i tarda).

La lliga ens la juguem a casa

El Juvenil 'B' es juga gran part de les seves aspiracions davant el At. Masnou aquest dissabte a les 13'30h. Els d'Ocata són els tercers classificats i resten a només 7 punts virtuals (4 reals, ja que tenen un partit menys) del nostre Juvenil, que encara manté la primera posició a la lliga (amb 57 punts). Es tracta d'una gran final perquè possiblement aquest sigui el partit més complicat que li queda per disputar a l'equip entrenat per Genís Mejías. El Vilassar de Mar (2n classificat) només està a 3 punts dels nostres i, per tant, una ensopegada nostre i una victòria del Vilassar de Mar, faria que els vermell i blancs se situessin amb els mateixos punts que el Juvenil 'B'. Si això passés, perdríem la primera posició de la taula, ja que els del Mar tenen el goal avarage particular a favor (ens han guanyat en els dos partits).

Així doncs, es tracta de més que un partit. Seran 90 minuts vibrants en els què els nostres juvenils hauran de demostrar perquè són els primers classificats. Ens hi va la lliga, ens hi va gran part del treball de la temporada. Per tant, el cos tècnic, els jugadors i l'entitat estarien molt agraïts si l'entorn verd i blanc i el poble de Vilassar s'apropa al camp per ajudar a aconseguir tal fita. Podríem dir que davant l'absència del partit del Primer Equip (que juga a Barcelona, dissabte a les 16'15h), aquest és el veritable partit de Festa Major, el partit què ha de fer afició.

L'Escola, els cadets i el Juvenil 'A'

Abans de que comenci el partit del Juvenil B també hi haurà molta activitat al Municipal (fins a 3 partits). D'aquesta activitat ja hem comentat que cal destacar el partit de l'Escola, que jugarà a les 11'30h. L'experiència dels darrers partits d'aquesta generació de jugadors, convida a pensar que l'espectacle està servit. Així que un bon planning de dissabte de Festa Major seria venir a esmorzar al Municipal i gaudir de partits divertits com els de l'Escola o emocionants com el del Juvenil 'B'.

A tot això, cal afegir els partits que es jugaran diumenge: un interessantíssim CADET 'A' - CD Masnou i per la tarda un JUVENIL 'A'- FC Martinenc. En aquest darrer cas, ens hi va l'ascens a Preferent (buscant apropar-se a la primera plaça i a la cerca d'assegurar-se ser un dels millors segons).

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode