Jornada del 14 i 15 gener

17.01.2012 12:41

BON CAP DE SETMANA A EXCEPCIÓ

DE PRIMER EQUIP I CADETS

Molts resultats positius i molts d'ells en partits importants. Però no sempre tenim caps de setmana rodons, i en aquesta darrera jornada no ens agrada la remuntada del Premià de Dalt davant el nostre Primer Equip (3-2) ni les punxades dels nostres cadets.

A nivell formatiu seguim veient com les categories de Prebenjamins segueixen jugant la pilota amb una determinada filosofia: jugar des de darrera. Seguint pujant destaquem el bon paper dels Benjamins: amb un Benjamí D que poc va poder fer a Canet davant un fort rival, un Benjamí C que va fer-se amb una bona remuntada (2-2) i els dos darrers Benjamins, l'A i el B, aconseguint victòries ambdos i exhibint un bon nivell de joc (sobretot en el cas del 'B'). Tot el gruix d'Alevins va aconseguir guanyar els seus respectius partits; en Infantils destaquem el bon joc tant del 'C' com del 'D', que malgrat perdre davant la UEVilassar de Mar (el 'C') i a Sant Pol (el 'B') ens van regalar un bon partit. També en Infantils cal remarcar que el 'A' retalla distàncies amb la UEVilassar de Mar (que va empatar), i després de la seva contundent victòria a Molinos segueix segon però ara a només 1 punt del líder. Els Cadets van ser els qui pitjor cap de setmana van tenir, encara que també cal reconèixer que els seus partits eren uns autèntics reptes: el Cadet 'B' va lluitar fins al final davant el Cabrils (1-2) i el Cadet 'A' empatava a Argentona el matí de diumenge. Finalment, els més grans del futbol base van tornar a sumar tres punts que ens ajuden a començar a veure la llum: el Juvenil 'B' guanyava dissabte al camp del Tiana (0-4) i el Juvenil 'A' s'emportava el derbi davant el Vilassar de Mar al min88, amb un gol de cap de Xavi Garcia.

Jornada de contrastos en seniors

Mentre el nostre filial aconseguia una gran victòria (3-0) davant l'Arrabal Calaf (resultat que el situa segon classificat) el nostre Primer Equip veia com un 0-2 (Sultan i Mancheño) no és suficient quan jugues fora de casa i davant un bon rival. I és que el Premià de Dalt va aconseguir allò que semblava impossible: remuntar el 0-2 que tenien en contra a la meitat del segon temps. Menys de 15 minuts els van valer per guanyar el matx: una remuntada culminada al darrer minut de partit, amb el últim dels gols locals, gol que signficava el 3-2 i la derrota dels nostres (aquesta derrota deixa així la part alta de la taula: 1-Turó de la Peira (37pts); 2- Canyelles (36pts); 3- Vilassar de Dalt (33pts); 4- Badalona Sud (33pts); 5-Lloreda (31pts).