Jornada de descans - Febrer 2015

12.02.2015 22:46

CARNAVAL VERD I BLANC I DESCANS!

  • Aquest proper cap de setmana els nostres equips tenen jornada de descans
  • Alguns dels nostres equips aprofiten la data carnavalenca per disfressar-se
  • La FCF farà vaga (contra la persecució fiscal) aquest cap de setmana. Una vaga que no afecta a cap partit de les nostres categories
 
 La lliga s'atura en el típic cap de setmana de descans que acostuma a coincidir en època hivernal i molt a prop de les dates del carnaval. Aquest descans afecta tant al futbol base com al futbol senior i, per tant, la totalitat de les nostres categories no disputaran cap partit de lliga aquest proper cap de setmana. El 1erEquip, que segueix immers en la lluita per l'ascens, tornarà a jugar partit de lliga el diumenge 22 de febrer: ho farà a Vallmorena i davant de l'Atlètic de Masnou.
 
Mentrestant, els entrenaments no s'han pas aturat. I durant aquests dies s'han mantingut els horaris habituals de les sessions preparatòries a tot el nostre futbol base. Això sí, amb una petita diferència: alguns equips han aprofitat aquest tram final de la setmana per entrenar amb un toc carnavalenc! 
Així doncs, aquesta iniciativa (que repeteixen molts entrenadors cada any) ens ha deixat imatges novament molt divertides al Municipal de Vallmorena.
 
 
 
Vaga a la FCF
 

A tot això el futbol català farà vaga contra la persecució fiscal que afecta el futur i les garanties del nostre esport. El president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, va  convocar una roda de premsa el passat dimarts al matí per anunciar que aquest cap de setmana el futbol i futbol sala català s'aturarà com a reivindicació per la situació fiscal actual que està vivint. A la compareixença, el president Subies va estar recolzat pel Secretari General de l'Esport, Ivan Tibau, pel president de la UFEC, Gerard Esteve; per la seva Junta Directiva i per delegats.

Andreu Subies va puntualitzar que aquesta vaga es perllongarà en el temps a través d'un minut d'aturada durant la resta de les competicions federatives: és a dir, en els 5.000 partits setmanals de futbol i futbol sala fins el mes de juny. El tret de sortida, però, serà la vaga d'aquesta jornada en la qual s'aturaran totes les activitats federatives que afectaran els partits del grup 5 de Tercera Divisió, la Lliga Nacional Juvenil, tots els partits ajornats i els amistosos que hi havia previstos. En el cas del Centre Esportiu Vilassar no afecta a cap dels nostres partits.

 

LLEGIR COMUNICAT OFICIAL DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL

 

 

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode