Jornada de contrastos als juvenils

22.11.2011 19:17

EL JUVENIL 'B' ACONSEGUEIX VEURE LA LLUM I EL JUVENIL 'A' REGALA TRES PUNTS EN NOMÉS 10 MINUTS

Encara no tenim jornades completes, jornades en què poguem estar satisfets amb ambdós juvenils. Aquest cap de setmana el representant a Preferent va perdre per 2 gols a 0 a Olot; i per contra el Juvenil B va aconseguir la primera victòria de la temporada: 1-0 davant el Montcada.

El Juvenil A va tornar a perdre en el seu desplaçament. En aquest cas l’autocar va viatjar a Olot, i a la Garrotxa les il·lusions es van dissipar en només 10 minuts: ja que el Olot es posava 2 a 0 al minut 9 del primer temps.

Un mal inici de partit que condemnaria als nostres juvenils, ja que no van ser capaços de reaccionar retallant distàncies en el marcador. El millor nivell de joc de la segona part tampoc ens va permetre posar-nos dins el partit, atès que no es van gaudir de grans ocasions de gol i sense perill no es pot marcar.

El proper partit del juvenil A és davant el Badalona, a casa, dissabte a les 18’30h.

En quan al Juvenil B podem afirmar que reacciona després de tantes jornades negatives i aconsegueix la primera victòria de la temporada. Gran partit davant el Montcada, al superar als Vallesans tant en joc com en resultat.

Al final 1-0, gol de Nestor de cap i tres puntets importantissims per començar a veure la llum.

Al programa FORA DE JOC es va entrevistar al capità del Juvenil B Nil Oleaga, qui va afirmar que l'equip mereixia aquesta victòria i que els tres punts són una clara i necessària injecció de moral.