Jornada del 12 i 13 de març

15.03.2011 13:00

UN DISSABTE PASSAT PER AIGUA SUSPÉN FINS A 10 ENCONTRES DEL FUTBOL BASE

De tots els partits programats, tant sols es van poder celebrar quatre: els que es jugaven diumenge. Els afortuntats van ser el Infantil 'A', el Juvenil 'B', els Veterans i el Primer Equip. Tots ells, això sí, van ser afortunats tant en la possibilitat de jugar com en la cerca del camí de la victòria.

L'infantil A va aconseguir derrotar al Cabrera (3-1), el Juvenil 'B' va patir però va fer-se amb els tres punts a casa del Masnou (1-2), el Primer Equip va aconseguirassaltar triomfal i pacíficament el Guinardó (0-1) i, finalment, els nostres Veterans van tornar de Sant Cugat amb els tres punts al vèncer al Junior per 1 gol a 3.

Dissabte va ser un dia de pluja constant i el camp (imatge) va quedar completament impracticable . El cas del Municipal de Vallmorena no va ser l'únic, ja que la resta de camps del Maresme també van veure's perjudicats per la tempesta. Així doncs, durant el dia de dissabte es van arribar a suspendre 10 partits del nostre futbol base i, a més a més el partit del Vilassar B al camp del Teià. D'entre els partits suspesos, dues grans finals: la de l'Infantil 'B' davant l'Argentona i la del Juvenil'A' versus Sant Gabriel. D'aquesta manera, aquests importants partits hauran d'esperar.

 

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA