Inici Pretemporada Juvenils

29.08.2013 23:38

 ELS JUVENILS A-B ARRENQUEN!

Les primeres imatges d'aquesta pretemporada en futbol base ens les ofereixen els nostres juvenils. El Juvenil 'B' començava el passat dimecres i aquest dijous ja se li unia el Juvenil 'A'. Tots dos equips ja estan preparant a consciència aquest nou curs: una temporada en la qual els objectius seran exigents > ascendir i mantenir.

 

SERGI GONZÁLEZ VOL RECONQUERIR LA PREFERENT

El Juvenil 'A' de Sergi Gonzalez i Joan Vives tractarà de retornar al club la categoria de Juvenil Preferent que es va perdre l'any passat. Recordem que Sergi González, en la seva primera temporada al club, ja va aconseguir el històric ascens de Primera a Preferent: realitzant una temporada espectacular i en què es va mantenir un pols a pols molt maco amb tot un CE Sant Gabriel. Més tard el propi Sergi González aconseguia mantenir la Preferent però un curs després el mateix entrenador agafava les regnes de l'equip massa tard (a falta de 5 jornades) i res es va poder fer per evitar un dolorós descens de categoria. Així doncs, tenint en compte els precedents i el cos tècnic, hem de creure que aquest Juvenil 'A' de ben segur ens donarà moltíssimes alegries i acabarà lluitant fins a la darrera jornada per ascendir a Preferent.

 

JUVENIL 'B': MANTENIR LA PRIMERA

En el cas del Juvenil 'B' novament l'objectiu serà el de la permanència a la Primera Divisió. La temporada anterior, amb Jep, Bascú i Pedro a la banqueta, el nostre Juvenil 'B' va estar ben a prop d'aconseguir l'ascens a Preferent... Una temporada, de totes maneres, que acabaria sent brillant ja que l'objectiu fixat, com en aquest nou curs, era el de mantenir categoria i es va aconseguir amb molta solvència. En aquesta temporada es tornarà a lluitar per seguir mantenint la Primera Divisió i de ben segur que no serà gens fàcil. Tot i això, del que no dubtem tampoc és que al darrera hi haurà una gran plantilla i un gran treball realitzat per un entrenador contrastat com Genís Mejías: això ens fa pensar que la lluita, a final de curs, tindrà el premi de la permanència.

 

Això sí, a tots dos equips encara els hi falten ingredients i durant els propers dies anirem veient molts més jugadors a totes dues plantilles! La setmana vinent s'hi unirà el primer JUVENIL 'C' en la història del club i al mateix temps també inciaran pretemporada la resta d'equips del futbol base!!

SOM-HI CEV, SOM-HI JUVENILS!!!!!

 

MÉS FOTOGRAFIES AL FACEBOOK DEL CEVILASSAR!

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode