INICI PRETEMPORADA 14-15

03.09.2014 12:08

ENTRENAMENTS INICIATS I PRIMERS PARTITS!

  • Les sessions d'entrenament ja són una realitat i els partits de pretemporada comencen aquest cap de setmana 6-7 de setembre.
  • El Primer Equip ja està en marxa i s'estrena aquest diumenge (17'45h) al Municipal de Vallmorena.

 

David Casany - Aquest dilluns 1 i dimarts 2 de setembre podríem dir que hem viscut l’estrena d’una nova temporada: la 2014-2015. I és que la totalitat dels equips del Centre Esportiu Vilassar ja han tornat a entrenar-se al Municipal de Vallmorena.

Després de dos mesos sense sessions d’entrenament, aquest dilluns i dimarts tot el nostre futbol base (des d’Escola fins a Juvenil ‘A’) i el nostre renovat Primer Equip  han tornat a entrenar-se i d’aquesta manera ja han iniciat les seves respectives pretemporades. Unes primeres sessions d’entrenament marcades per l’encara presència d’un clima força calorós però també marcades per la il·lusió de tornar a començar per part de tota la família verd i blanca.

Amb cares noves i cares conegudes tots els equips ja s’han posat la granota de treball per encarar un mes de setembre que servirà per començar a donar forma a tots els equips que iniciaran la vessant competitiva un cop finalitzi aquest mes. 

De fet, l’única categoria que s’estrenarà en lliga al setembre serà la del Primer Equip (més endavant donarem més detalls sobre aquesta pretemporada i sobre el cos tècnic i jugadors que formen part d’aquest renovat equip). Per tal de preparar-se en condicions, de cara a aquestes estrenes en competició, tant Futbol Base com Primer Equip afrontaran aquest cap de setmana els seus primers partits de pretemporada. Destacar que el Primer Equip jugarà el seu primer partit aquest diumenge 6 de setembre a les 17’45h, rebent la visita del Singuerlín al Municipal de Vallmorena.

 

En aquest enllaç podeu visionar la totalitat dels partits que es jugaran aquest cap de setmana 6-7 de setembre

 

IMPORTANT: tota la temàtica relacionada amb les inscripcions, pagaments, fitxa, nova mutualitat i Portal del Federat... Al voltant de tot plegat és important que n'esteu ben informats. Per qualsevol dubte podeu consultar informació en aquest mateix web, parlar amb els vostres entrenadors o adreçar les vostres consultes a les oficines del club (obertes durant totes les tardes).

 

> Més imatges

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode