INICI ENTRENAMENTS FBASE

04.09.2012 23:06

EL FUTBOL BASE DEMANA PAS

  • Primers entrenaments de totes les categories de formació del CEV
  • Aquest proper cap de setmana ja omplirem de partits Vallmorena

Durant aquesta primera setmana de setembre no només viurem l'apassionant debut del Primer Equip a la 1a Catalana (diumenge dia 9, a les 12h rebent al Mollet); sinó que també s'està ja vivint el sempre especial i desitjat retorn als entrenaments de totes les categories del futbol base.

Des d'aquest passat dilluns 3 de setembre fins aquest mateix dimecres s'hauran estrenat ja tots els equips del Centre Esportiu Vilassar: des dels més petits (les escoles) fins als més grans (els juvenils, que ja havien iniciat abans la pretemporada).

Pel Municipal s'han pogut veure cares noves: nous jugadors que s'apunten a l'aventura verd i blanca i també nous entrenadors que venen a col·laborar en la continua millora dels serveis que ofereix la coordinació esportiva del nostre futbol base.

Els primers en entrenar, ja fa setmanes, van ser els nois del Juvenil 'A'. Més tard s'hi va afegir el Juvenil 'B'. I finalment en aquesta setmana ja s'hi han anat afegint la resta d'equips. El primer dels equips en estrenar-se en aquesta setmana de retorns ha estat el Cadet 'B' (que en aquesta temporada restarà a les ordres del coordinador esportiu Carlos Barberan).

A tot això també s'han engegat els entrenaments específics per a porters, unes sessions que carreguen de valor afegit la formació dels jugadors que defensen les porteries verd i blanques. Aquestes sessions tornen a estar a càrrec de Sergio Nieto.

Aquest proper cap de setmana ja començarem a omplir de compromisos les agendes de partits. Ja anunciarem en les properes hores com serà aquest primer planning d'encontres; el qual, després d'uns mesos de força inactivitat, deixarà sense un petit respir al Mpal de Vallmorena.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una web gratisWebnode