INFANTIL 'A' 2 - 1 UB Catalonia

01.03.2011 14:45

AMISTÒS ENTRETINGUT I AMB FINAL EMOCIONANT 

Partit amistós jugat amb molt bona actitud pels dos equips, fent que el partit fos entretingut. El primer quart va començar amb un Catalonia que es va fer amb la possessió de la pilota durant els cinc primers minuts, temps que el Vilassar va trigar en ficar-se al partit i fer-se amb el domini del mateix, jugant amb bon criteri la pilota, fent bones combinacions i amb arribades a porteria, aprofitant una per fer el primer gol del partit amb una bona rematada de Roberto des de la frontal de l'àrea per sobre del porter visitant.


El segon quart va continuar igual, amb el Vilassar jugant la pilota, sortint amb bon criteri des de el darrera, i el Catalonia que jugant de forma més directa, i creant perill a les contres, fent que les ocasions anessin de porteria a porteria encara que el marcador no ja no s’anés a moure.

A la represa el joc mica en mica es va anar descontrolant, i hi va haver una baixada física general i el partit es va convertir en un anar i tornar, gairebé en tres tocs els equips arribaven a la porteria contrària. Així, Pau Castillo va agafar una pilota i, superant per velocitat els rivals que li sortien al pas i encarant al porter, marcaria el 2 a 0.

A l'últim quart els dos equips ja estaven més per aconseguir gols que per defensar, i en una contra el Catalonia va fer el 2 a 1 posant emoció al partit. D' aquí al final els dos equips van disposar de bones ocasions que van fer que els dos porters haguessin de fer bones intervencions perquè el marcador ja no es mogués..