INFANTIL 'A' 1 - 1 CD Montgat At

18.01.2011 13:42

Clatellada després de vèncer al líder

Mal partit d'un CEVilassar que no ha tingut la actitud adequada per guanyar a un bon Montgat 

Al primer quart, l'equip tot i no fer un bon joc va ser bastant superior al Montgat, i es va disposar d'algunes ocasions per marcar.A partir del segon quart, l'equip va anar perdent en intensitat, la qual cosa va fer que el Montgat tingués més la pilota i s'apropés a la porteria del Vilassar.

Desprès del descans el partit va continuar amb un Montgat amb molta empenta i un Vilassar que no trobava el seu lloc al partit, jugant d'una manera desordenada.

A l'últim quart, tot i no millorar en el seu joc, el Vilassar hauria pogut marcar en diverses ocasions, però no ho va aconseguir fins que a la sortida d’un córner els nostres van poder empènyer l’esfèrica al fons de la xarxa (1-0) (fotografia).

Desprès d'aquest gol l'equip va tornar a perdre la organització i en una jugada per banda, ens vam  veure superats i la pilota va acabar arribant al davanter centre del Montgat que, sol dins l'àrea petita, no va perdonar (1-1). D'aquí al final, es va buscar el gol de la victòria amb insistència,  tot i que més a pilota parada que per joc; però finalment no va arribar cap gol més i es va finalitzar l’encontre amb empat a un.