I TRES PUNTS MOLT IMPORTANTS

• La manca d’encert de la primera part contrasta amb l’encert a la represa
  • Chris i Uri sentenciaven l’encontre només començar la segona part
  • Aquest triomf manté als nostres a la 2a plaça, ara 3 punts per sobre del perseguidor (Pla d’en Boet)

Després d’empatar davant del Pla d’en Boet la setmana passada en aquesta ocasió els de Jaume Bonet tenien un desplaçament ‘trampa’: un camp on hi juga un equip de mitja taula però això sí, un equip combatiu que juga en un camp d’unes característiques que afavoreixen en ben poc als nostres. Malgrat això, i malgrat el desencert  al primer temps, el Primer Equip aconseguia imposar-se clarament a l’Iluro en un partit de domini total i en un partit on vestits de vermell novament van tornar a sumar 3 punts importants lluny de casa.

Manca d’encert

La primera part tindria aquest denominador comú. Manca d’encert i moltes ocasions de gol desaprofitades. Amb la pilota en domini dels nostres i amb uns locals que gairebé no generarien perill, els de Jaume Bonet anirien acumulant moltes arribades a l’àrea rival. Això sí, cap d’elles acabava en gol.

Christian Muñoz, Dani, Àlex, Xavi, Joan Egea.. Tots ells tindrien ocasions clares per avançar als nostres en el marcador. El davanter verd i blanc Uri Martí seria el què tindria les més clares: la primera amb un xut creuat i la segona amb un remat de cap al pal.

Una represa letal

La segona part tindria ben poca història. En només 1 minut, en tant sols dues accions, els nostres acabarien sentenciant l’encontre i acabarien trobant la precisió que no havien tingut al primer temps. I és que la represa s’iniciava amb una excel·lent acció combinativa en què Xavi Cusidó acabava assistint a  Christian a l’espai perquè aquest finalitzés excel·lentment enviant l’esfèrica al fons de la xarxa (0-1).

A la següent acció seria Uri qui materialitzaria en gol: una badada defensiva el deixava sol davant del porter i finalitzava sense problemes per posar el 0-2. Un Uri Martí que 10 minuts més tard acabaria signant el seu doblet i matant l’encontre posant el 0-3 en l’electrònic.

Amb aquest resultat en el marcador des de la banqueta es donaria entrada a la totalitat dels jugadors convocats i això també donaria aire fresc a l'equip. En aquest sentit afegir que a la banqueta verd i blanca s'hi va veure una nova incorporació: la de l'entrenador Esteban Molina, qui acompanyarà a Jaume Bonet fins al final de temporada.

Pel que fa a la resta del partit, destacar que cap al tram final van arribar dos gols més: el 0-4 amb una gran engaltada de Lluís Rodon i el 1-4 dels locals quan ja quedava ben poc per finalitzar el matx.