II TORNEIG ILLA FANTASIA

28.05.2014 01:02

PREPARA'T PER VIURE UN TORNEIG ÚNIC!!!!

  • Els dies 7, 8 i 14 de juny al Municipal de Vallmorena
  • Celebrem la segona edició del Torneig de Futbol Base Illa Fantasia
  • Amb 42 clubs diferents, 106 equips i més de 1300 jugadors
  • Categories: Cadet, Infantil, Aleví, Benjamí, Prebenjamí i Escola

 

Aquest proper mes de juny el Municipal de Vallmorena de Vilassar de Dalt serà l'escenari d'un Torneig de Futbol Base únic al Maresme i possiblement també a la totalitat de Catalunya. En tant sols tres dies (dissabte 7, diumenge 8 i dissabte 14 de juny) passaran per les instal·lacions del CEVilassar més de 1300 jugadors. Amb el que això comporta, ja que a aquests jugadors els acompanyaran pares, mares, familiars i amics i amigues. Per tant, estem davant d'un dels actes més multitudinaris que es celebraran a Vilassar de Dalt en aquest any 2014: un acte en el qual s'espera arribar a  triplicar les xifres de l'anterior edició.

 

Més hores que mai, més categories que mai

Durant 12 hores seguides en dissabte i 10 hores en diumenge. Durant aquest tram de temps el futbol no frenarà sobre la gespa dels tres camps de Futbol 7 del Municipal. Això sí, aquest any trobem la novetat de gaudir també de torneig en les categories de Futbol 11: d'Infantils i Cadets. Així doncs, podrem gaudir de totes les categories del futbol base (a excepció de Juvenils): des de les Escoles, passant per Prebenjamins, Benjamins i Alevins, fins arribar als Infantils i Cadets. 

 

Més que futbol! Moltes activitats!

Tots els integrants de les plantilles, així com els seus acompanyants, gaudiran d'obsequis; també hi haurà molts sortejos amb premis molt especials (samarretes signades per jugadors de primera divisió, d'entre d'altres), hi haurà servei especial de bar durant tot el dia, servei de fotografies (gaudeix de les teves fotografies a l'instant!), carpes amb punts de venta de diversos productes d'interès, una carpa especial del Parc Aquàtic Illa Fantasia (patrocinador principal del Torneig), activitats lúdiques per a jugadors i acompanyants de jugadors (per a germans i germanes, amics i amigues), DJ en directe (música constant), etc.

 

Novament: grans clubs participants!

Com ja va passar en l'anterior edició, aquest Torneig de Futbol Base Illa Fantasia tornarà a comptar amb clubs de molta entitat. Fins a 42 clubs diferents seran presents al Municipal de Vallmorena. A tots ells, des del web del CEV, ja els agraïm per avançat que hagin confiat novament en aquest Torneig i esperem que tornin a gaudir-ne com en l'anterior edició. 

Destacar, d'entre tots els noms, clubs de molta solera com l'Hospitalet, el Cornellà, l'Europa, la Damm, el Sant Gabriel, l'Horta, el Prat, el Sant Andreu, el Martinenc, la Montañesa, el Gavà, l'Escola del RCDEspanyol, el Santboià, l'Horta, el Mollet, el Matarò, el Jàbac, el Vilassar de Mar, el Vila Olímpica, etc.

DESCARREGA'T EL CALENDARI DE COMPETICIÓ (AMB DIES I HORARIS DE PARTITS)

 

ENLLAÇOS D'INTERÉS:

WEB ILLA FANTASIA

CRÒNICA DEL "I TORNEIG ILLA FANTASIA 2013"

FOTOGRAFIES DE L'ANTERIOR EDICIÓ

 

CARTELL DEL TORNEIG

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode