Homenatge a Manuel Torralba

19.10.2013 02:07

EL CEV PRESENT EN L'HOMENATGE AL COL·LEGIAT TORRALBA

Aquest passat divendres 18 d'octubre es celebrava al Port de Mataró un més que merescut homenatge al ara ex-col·legiat Manuel Torralba. Un acte organitzat pel propi Comité Tècnic d'Àrbitres (CTA) en sintonia amb la Delegació del Maresme de la FCF. Per part del CEV hi assistia una petita representació de l'entitat.

 

Manuel Torralba deixa el xiulet després de 35 anys dedicats a l'arbitratge. Tot i això, no abandona el món col·legial i ara es dedicarà a seguir col·laborant (de diverses formes) amb el propi Comité maresmenc. Totes les seves vivències compartides amb la resta de col·legiats li han regalat el poder anar conformant una gran família de companys de feina i grans amics. Tots aquests 'familiars', des dels més veterans fins a les més joves promeses de l'arbitratge maresmenc, han estat presents en aquest sentit homenatge que se li ha fet. Una presència també destacada ha estat la d'alguns clubs del Maresme, d'entre ells el propi Centre Esportiu Vilassar. Una experiència tant dilatada com la del Manuel ha deixat empremta en tots aquells camps pels quals ell ha anat xiulant. La seva manera de ser, el seu respecte i el seu caràcter de formador. Aquests hauran estat alguns dels pilars sobre els quals s'haurà basat la seva peculiar i, sobretot, exemplar manera d'arbitrar. I és per aquest motiu que alguns clubs també han volgut ser presents a l'homenatge.

Per part del Centre Esportiu Vilassar la representació ha estat la conformada per Josep López (Coordinador Administratiu i Federatiu) i David Casany (Comunicació del CEV). Tots dos, com també la resta de clubs presents, li han volgut agraïr amb algun petit detall (el cas del CEV unes fotografies) al Manuel la seva exemplar manera d'arbitrar i tractar a tots els clubs als què ha xiulat. Els nostres representants han pogut gaudir d'una gran vetllada plena d'emocions i en la qual s'ha posat de manifest que arbitrar va més enllà d'utilitzar el xiulet.

Una nit per adonar-se de tot allò que mou l'arbitratge maresmenc: sentiment, amistat, dedicació, compromís, formació... Una nit en la qual els nostres representants han pogut compartir converses amb i sobre l'arbitratge. Un gran exercici reflexiu que a moltíssima gent li aniria bé: posar-se dins la pell d'aquells que caminen sols pels terrenys de joc.

 

Des del CEV, la enhorabona al CTA per tota aquesta família d'àrbitres i professionals. I, com no, també: l'enhorabona i l'agraïment a Manuel Torralba. Gran àrbitre i gran persona. Un exemple a seguir per les futures generacions. Fins sempre, Manuel!

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode