ELS PUNTS SEGUEIXEN VOLANT INJUSTAMENT

• Derrota a Granollers en temps de descompte
  • El CEVilassar es va avançar en el marcador i va dominar.
  • Els locals van aconseguir remuntar i emportar-se els tres punts

Tots els partits són importants, però quan se’t resisteix la victòria a cada encontre que passa els partits es converteixen en més vitals. En aquest desplaçament a la capital del Vallés Oriental no només s'esperava puntuar sinó aconseguir la primera victòria de la temporada; tot això, sempre tenint en compte que al davant teníem un equip que està situat a la part alta de la classificació. Així doncs era el cap de setmana concret per tornar a agafar confiança i abandonar la falta d'encert tant característica en les jornades anteriors. Toni F. Corominas, encara sancionat de la jornada anterior, va decidir fer un plantejament tant ofensiu com el de les darreres jornades, apostant novament per una valenta defensa de tres.

En els primers minuts de joc no hi va haver un clar dominador de pilota; si més no, en aquets tram inicial només podem comptabilitzar una ocasió pels locals, la qual Sergio va salvar amb una gran aturada. Però va ser a partir del minut 20 quan el Vilassar va començar a demostrar el seu futbol, l'anomenat ADN propi dels vilassarencs, amb el qual van arribar les primeres ocasions. Primer Vicente i després Casillas van estar a punt de foradar la xarxa local. No obstant es va arribar al descans amb l'empat a 0.

La segona part no va tenir un guió massa diferent al de la primera. Pocs canvis sobretot en quan a possessió de l’esfèrica, ja que el Vilassar seguia tenint el domini de la pilota i el Granollers només crearia perill amb un joc directe però no gaire efectiu. Tot s’ha de dir que la poca efectivitat granollerina venia precedida per un Vilassar molt ben situat en tasques defensives. A tot això, cap al quart d’hora de joc de la represa una bona centrada de Roger a la frontal de l'àrea suposaria el gol dels verd i blancs: Casillas intentaria rematar però qui ho acabaria fent, sense voler-ho pas, seria un defensa local que acabaria refusant la pilota cap a la seva pròpia porteria (0-1, min 57). Vist el vist, podríem dir que es començava a fer justícia en el Municipal Carrer Girona.

Però poc va durar l'alegria dels vilassarencs, ja que només un minut després d'avançar-se en el marcador veurien com el Granollers a través d'una bona centrada des del cantó esquerra acabaria amb una excel·lent rematada al fons de la porteria (1-1). El gol d’Alejandro (jugador del Granollers) va caure con una gerra d'aigua freda però no va ser aquí quan els visitants van baixar el braços sinó tot el contrari. Novament amb l’empat en el marcador, els verd i blancs van seguir insistint en mantenir la possessió de la pilota i a més a més van començar fer efectiu el seu domini aplastant amb bones arribades a la porteria local. L'ocasió més clara la va tenir Roger, qui en un mà a mà amb el porter va creuar massa la pilota i aquesta va marxar fregant el pal.

Quan tothom ja donava per fet l'empat, va arribar el que cap dels dos equips volia, el gol en contra. Va ser en el descompte quan després d'un servei de cantonada, Roger (jugador del Granollers) rematava sol i feia el segon pels locals, assegurant així que els tres punts es quedaven a casa. Aquest gol va deixar al totalment abatut al Vilassar. Tornaven a volar punts, i en aquest cas volaven injustament i en temps de descompte.

La setmana vinent el CEVilassar rep al Perelada, equip situat a la 6à posició.