Gerard López a Vilassar de Dalt

24.10.2013 11:36

 

EL SELECCIONADOR CATALÀ VISITA VALLMORENA

  • Gerard López va estar presenciant el CEV - Granollers
  • L'ex-jugador del FCB i ara seleccionador català es va fotografiar amb part de la família del CEV

 

David Casany - El passat diumenge el Municipal de Vallmorena va gaudir de la presència d'una de les persones més importants del panorama actual del futbol català: Gerard López, ara seleccionador de Catalunya. L'ex-jugador d'equips com Barça o València va visitar les instal·lacions del Municipal amb la intenció de presenciar el partit que ens enfrontava al Granollers. Com bé sap tothom el Gerard és un reconegut amant de la seva ciutat i com a granollerí quan pot intenta seguir l'equip de la seva infància. En aquest cas va venir al camp per poder veure d'aprop l'encontre que enfrontava als vallesans davant els de Pedro Quijada.

Durant la seva presència Gerard López es va mostrar molt simpàtic, amable i alegre amb tota la parròquia verd i blanca. Des d'aquí li volem agraïr la seva amabilitat i el convidem a presenciar els partits del CEV tantes vegades com ho desitgi. Ara, com a seleccionador català, de ben segur que voldrà anar visitant diferents estadis del #futbolcat. I, aquí a Vallmorena, tindrà sempre la porta oberta.

 

AQUÍ ALGUNES FOTOGRAFIES! (si us vareu fotografiar amb ell i voleu fer pública la foto: ens la podeu enviar a cevilasar@cevilassar.cat !)