FUTBOLMIX PREPARAT

08.06.2012 11:36

TOT LLEST PEL FUTBOLMIX 2012!!!!

  • Aquest diumenge 10 de juny al Municipal 
  • Equips inscrits, material preparat i moltes ganes perquè comenci!

La Matinal de Futbol Familiar està ja més que preparada perquè es doni el tret de sortida a la seva tercera edició. Aquest 2012 es celebra el diumenge 10 de juny, una data en què malahoradament coincidim amb el partit de Copa Catalunya del Primer Equip a Tiana. Però per sort de tots aquells que assisteixin a la Diada i vulguin saber sobre el resultat de Tiana, podem dir que es podrà conèixer constantment com és el resultat del Primer Equip gràcies a la transmissió del matx a través de Ràdio Vilassar de Dalt i el Twitter oficial del club.

En quan al torneig Futbol Mix cal tenir en compte, sobretot, la puntualitat. És un aspecte essencial per a què els partits inicials (els més complicats a donar el tret de sortida) comencin a l'hora indicada i sense provocar retards en els següents encontres. En aquest sentit els partits començaran a les 10 del matí i no acabaran fins als voltants de les 13h. Per tal de dur a terme correctament aquest inici puntual recomanem a tots els equips participants que estiguin ja presents als vols de les 9'00h - 9'30h del matí. D'aquesta manera podran acabar de formalitzar les inscripcions incomplertes així com també rebre les samarretes d'equip amb les que participaran en el torneig.

La durada dels partits cal recordar que serà de 10 minuts i que aquests es jugaran simultàneament a tres camps: 2 estaran situats al camp de F-11 i el tercer estarà situat al camp de F-7 de darrera la tribuna principal del Municipal.

Durant tota la Matinal el club oferirà als presents un servei especial de Bar, situat a la mateixa zona on hi trobem el Bar habitual del camp de futbol. Al migdia, un cop acabat el torneig es donarà pas al dinar: una butifarrada popular per a tots els participants i presents (encara esteu a temps per poder adquirir el tiquet del dinar a les oficines de l'entitat).

Qualsevol dubte que tingueu al voltant del torneig, de les seves normes, dels horaris... del què sigui: podeu fer arribar les vostres consultes i peticions a les mateixes oficines del club.

Actualment hi ha inscrits 18 equips i esperem que durant aquestes darreres hores prèvies al torneig s'hi acabi d'afegir algun equip més. Estem segurs que amb tanta participació i tanta il·lusió dipositada tornarem a passar una Matinal realment inoblidable!

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode