Futbolmix - Dissabte 20 de juny

01.06.2015 20:19

EL DIA 20 DE JUNY, TORNA FUTBOLMIX!

  • Fes el teu equip! Demana més informació sobre la inscripció i el torneig a les oficines del club!

El Futbolmix és una de les festes més esperades de l’any, un esdeveniment que reuneix a la totalitat de la família verd i blanca. Aquest Futbolmix arriba després que en l’anterior curs no es pogués celebrar a causa de l’acumulació d’excessives activitats a final de temporada i arriba, també, després d’aplaçar-se al mes de maig d’aquesta mateixa temporada (per coincidència amb la Festa Major del poble).

 

En aquesta ocasió es celebrarà el dissabte 20 de juny. Aquesta serà la cinquena edició d’una matinal que en tots els cursos ha comptat amb una participació i implicació excel·lent per part de tota la família del CEV.

 

De fet, el FutbolMix és un acte dels més esperats de tot l’any: ja que la seva vessant social i esportiva crida molt l’atenció a tots els integrants del club. Vessant social en relació a la interacció entre tots els qui formen part del CEV, i vessant esportiva perquè hi ha en joc moltíssims partits de futbol en què pares, mares, familiars, amics i jugadors poden demostrar el seu talent futbolístic i passar-ho genial al mateix temps!

Així doncs, ja us podeu reservar el dissabte 20 de juny: perquè aquell dia TENIM MATINAL DE FUTBOL FAMILIAR: o el què es el mateix: FUTBOL MIX! Així que no t’esperis a última hora i comença a crear el teu equip!!! Hem d’arribar a la vintena d’equips. Uns equips que recordeu:

*han d’estar formats per un mínim de 7 jugadors

*dels quals hi ha d’haver: tres nens, una mare i la resta a escollir

 

Recordeu: COMENCEU A FER JA ELS VOSTRES EQUIPS!!! I APUNTEU-VOS A LES OFICINES DEL CLUB! EL PROPER 20 DE JUNY ENS ESPERA UNA GRAN JORNADA DE FUTBOLMIX!! La qual, com no podia ser d’una altra manera també comptarà amb una bona reposició de forces: amb un pack que inclou entrepà, patates, refresc i gelat!

 

Preu de la inscripció: 8 euros (inclou el pack de menjar)

Inscripcions: a les oficines del club

 

CARTELL FUTBOLMIX:

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode